Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no shit sie wie

Nie używam żadnych perfum deo i innych świrów!

Polecane posty

Gość no shit sie wie

I jest mi z tym dobrze. Nie będę się chrzanić! Jeden deodorant i wodę po goleniu które dostaje zazwyczaj na gwiazdę używam z pół roku. Nigdy się nie psikam gdy gdzieś wychodzę, po prostu jak trzeba to się podmyje i już. Dodam że nie narzekam na powodzenie płci przeciwnej. Jestem normalny?

Gość musisz yebać klocem i
pewnie nikt cie nie lubi

Gość no shit sie wie
wcale nie yebie

Gość no shit sie wie
nie myje się codziennie bo mi się nie chce, ja poprostu wiem kiedy zaczynam śmierdzieć, gacie zmieniam co kąpiel czasami mam obesrane i takie żółte od moczu ale skarpetki zmieniam codzień!

Gość no shit sie wie
nie, nie śmierdze! To jest mit że jak człowiek nie umyje się raz dziennie to zaczyna śmierdzieć. Kiedyś jak byłem młodszy zaczynałem śmierdzieć po dwóch tyg. Teraz już trochę gorzej, bo się pocę i jak chodzę do pracy do kąpie się co drugi dzień, jak siedze w domu to i nawet do tygodnia wytrzymuje.

Gość no shit sie wie
Zacznę o siebie dbać kiedy sobie znajdę pannę, wtedy będą gatki zmieniane, perfumidła, kąpiele itd.

Gość no shit sie wie
Czytałem też że niektórzy święci nie myli się i po kilka lat a jeden to nawet hodował robaczki na swoim ciele.

A no jak chcesz zostać drugim świętym Aleksym to droga wolna :p Tylko pamiętaj, że on seksu nie uprawiał :p

Gość to moze byc prawda
Powiem, ze mam kogos w rodzinie, kto sie rzadko myje (codziennie twarz, zeby, podmywa sie, czasami pod pachami i stopy, ale raz na miesiac kapiel) i NIE SMIERDZI. Taka skora, czy co... Nie poci sie, nie smierdzi, skora jest sucha, ubran tez nie musi czesto prac i nie smierdzi. Osobiscie zazdroszcze, bo ja sie musze myc codziennie, bo sie po 24h poce, jak kazdy.

Gość Lilluś Evangeline*
:O zastanawiające :P gdyż z reguły jest tak, że jak ktoś się nie myje, to śmierdzi od niego na kilometr [mina wymiotna]

Gość to moze byc prawda
Gdzies nawet czytalam, ze wlasnie im czesciej sie myjemy, tym czesciej sie pocimy i smierdzimy.

Gość 22 lata
Ja też sądzę, że to może być prawda, również mam w rodzinie osobę, która nie jest zwolenniczką codziennego mycia, a gdyby o tym nie mówiła, to w życiu bym się nie domyśliła. Mój ojciec nigdy w życiu nie używał dezodorantu i też w ogóle nie śmierdzi.

Gość oj smierdziszkuuu
od kobiet szmierdzzi gorzej... jak sie nie myja. taka budowa,taki specificzny zapach jest ryba pomieszana z psem:)od klesi to glownie giry.. z ptaka to jak naprawde długo sie nie myja... ale za to baby te stringi maj czesto i w odbyt im wchodza i nie sa fajne po dniu.. majteczki troch e dłuzej.. sa w miare znosne