Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

zawsze mnie zastanawiało dlaczego faceci wiążą się z brzydkimi kobietami

Polecane posty

Gość veressa

rozumiem to że nie każda kobieta jest piękna, i zgrabna, ale zastanawia mnie fakt , że faceci którzy na co dzień fantazją o aktorkach, modelkach , są często związani z kobietami które na pewno w żaden sposób ich nie przypominają, są na przykład grube, lub naprawdę nieurodziwe. dla mnie to dziwne jest. nie raz się z tym spotkałam, chociażby w pracy, jak faceci gadają o jakiś aktorkach , modelkach , - a ta fajna - a tamta. a po pracy czeka na niego, kobietka 160 , waga ok 70 kg, brzydkie włosy itp oczywiście nie uogólniam bo nie wszyscy faceci tak mają. są i tacy którzy nie zachwycają się pięknymi kobietami, a liczy się dla nich osobowość i wiążą się z nie atrakcyjnymi cieleśnie kobietami rozumiem, wtedy to . ale zastanawia mnie te zjawisko, gdy cenią piękno , a wiążą się z nie ciekawą cielesnie. czasem myślę że może tak się dzieje bo niektórzy tacy faceci nie mają odwagi podrywać pięknej kobiety.

Gość kredfdd
Bo urodziwe lubią seks, niekoniecznie z mężem, a brzydkim wystarczy prymitywne rżnięcie bo wiedzą że lepsze to niż nic

Gość kumpel Piaska
piękno to pojęcie względne i dla każdego znaczy coś innego

Gość Rum-cajs
nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane a poza tym po czterech setkach nawet pasztet zaczyna się podobać, więc wypiję za Twoje zdrowie :)

Gość sprzedajacaniunia
Bo zreguły piękne laski są puste jak ceber i leca na kasę. Nadaja się jedynie na kilka numerków a nie do życia codziennego , gotowania, prania, niańczenia bachorów itp. Wszystko jasne ?

Gość kioko
ty oczywiscie uwazasz sie za ta niebrzydka, prawda?:D:D

Gość jak długo będziesz piękna
? uroda przemija a siedzieć z idotka co całe życie poświęciła na technikę piłowania paznokci to głupota :o

Gość veressa
bez przesady jest wiele ładnych kobiet które nie są z tych pod znakiem lateksu i różu, wystarczy po prostu poszukać, a wiele facetów chyba idzie na skróty i biorą bo jest

Gość sprzedajacaniunia
Prawda że sa wyjatki od reguły nie zaprzeczam. Zdażaja sie laski piekne, mądre , wykształcone które nadaja sie na zonę ale wtedy istnieje też druga opcja - facet może czuć zagrożenie bo inni faceci tez na nia leca :) Dlatego może czasem lepiej mieć gówno dla siebie niz cukierek do spółki - tak mawiała moja babcia ;)

Gość Alez co ty jasniepanno
pierdolisz?? Po co maja sie starac skoro i tak sie wiecznie krzywicie. A to koles musi wygladac jak brat pit a to musi miec odpowiednia posade, stanowisko, kase, byc taki sraki owaki.. Po chuja te teksty do facetow o tym ze nie probuja?? Probuja tylko wlasnie takie jasnie ksiezniczki jak ty wszystko niszcza, facet dochodzi do wniosku ze lepiej miec zwykla fajan dziewczyne niz nie miec wcale

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
co wy pierdolicie ?:-O pierwszy raz slysze zeby ktos wiazal sie z osoba ktora jest DLA NIEGO nieatrakcyjna:D to wbrew naturze :D musi byc ta chemia ktora potem przeradza sie z pozadanie. ale ta chemia rodzi sie wtedy gdy osobnik jest dla nas atrakcyjny fizycznie. charakter swoja droga-zatrzymuje nas przy tej osobie. ale gdy bedziemy opierac sie na charakterze tylko i wylacznie to stworzymy zwiazek braterski badz przyjacielski bez pozadania, bez pragnienia tej osoby tylko taki ze "to wartosciowa dziewczyna, jest dobra na zone dlatego z nia jestem " :-O NIGDY NIE ZWIAZALABYM SIE Z KIMS DLA KOGO JESTEM PASZTETEM/PRZECIETNIARA. poza tym dla ciebie kontrowersyjny jest wyglad partnerek kolegow a moze oni maja taki gust? znam kilku facetow co uwielbiaja puszyste kobiety i tylko takie ich podniecaja, a ty bys pewnie powiedziala ze zwiazal sie z pasztetem dla charakteru, tyle ze nie zdajesz sobie sprawy z tego ze ten pasztet ich rajcuje bo lubia grubsze babki?:D mnie np rajcuja chudzi, bladzi faceci przypominajacy jakies mroczne i upiorne postaci z powiesci z ep. romantyzmu, nie potrafilabym sie przespac z kims kto tak nie wyglada, nie potrafie pozadac kogos kto nie jest taki fizycznie a moja kolezanka ciagle narzekala ze z takimi "brzydalami" sie zadaje...innym razem slyszalam rozmowe dwoch debili w autobusie na moj temat i mojego kochasia ze"taka slodka z takim frajerem..". a nikt nie potrafi zrozumiec ze taki mam gust i nie kreca mnie w ogole "idealne keny" , idealy meskie tej epoki chociazby mieli charakter aniola i nosili mnie na rekach :-O

wy niby idealy jestescie zajebiscie wkurwiajacy :D myslicie ze skoro wasz wizerunek zostal przez jakiegos debila okrzykniety jako ideal to KAZDY MA WAS ZA TEN IDEAL I KAZDY WAS POZADA :D nic bardziej mylnego! kazdy ma swoj gust i dobiera partnera wg tego gustu. np jest koles co lubi kobiety semickiej urody i bierze sobie za zone babke w stylu Steczkowskiej. wy - obserwatorzy filtrujecie i przetwarzacie to w swoich orzeszkach laskowych zamiast mozgu i dochodzicie do wniosku "wybral paszczura bo ma kompleks i leci na latwizne" :D a ten koles uwielbia tego typu paszczury i predzej by jego przelecial niz nudny, oklepany, przecietny ideal ktory go nawet nie rajcuje. mam kolege, baby za nim wzdychaja bo ma urode idealnego kena XXI wieku . ten kolezka namawial mnie na sex baardzo natretnie, probowal pocalowac itp a ja nie odczowalam zadnego podniecenia, doslownie nic :D a ma zajebisty charakter, jako kumpel jest idealny a do tego cudowne serce, nigdy nie zdradzil zadnej ze swoich kobiet wiec teoretycznie na meza tez jest idealny ale nie dla mnie bo ja nie czulam tej chemi. natomiast gdy mnie cmoknal na jednym spotkaniu moj "paszczurzy kochas" to poczulam sie jakby mnie fala goraca przeszla wewnatrz bo on jest w moim typie fizycznie. przestancie juz zyc ta utopia i swoja rzeczywistoscia bo tylko sie oszukujecie.

dyrektore gdyby to było prawdą to 80% kobiet nie miałoby faceta UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM ORZESZKU LASKOWY? ja napisalam ze KAZDY wiaze sie z osoba ktora jest DLA NIEGO atrakcyjna fizycznie! co nie znaczy ze bedzie atrakcyjna dla kazdego bo kazdy ma INNY GUST. ale musi byc atrakcyjna DLA NIEGO aby mogl ja pozadac. mam wielu znajomych, kolegow i doskonale wiem ze kazdy z nich jest z kobieta ktora jest w ich typie. tak samo i z kolezankami- zadna nie wziela sobie za faceta kolesia ktory jej sie nie podoba. A GUSTA SA ROZNE: INNI WOLA GRUBASKI, INNI WIELKONOSE ZYDOWKI, INNI CHUDE ANOREKTYCZKI, JESZCZE INNI DROBNE I MALE DZIEWUSZKI ITP!!!

Gość ded723ery
Bardzo kurwa gleboki jest ten temat. Pewnie jakas zjebana osoba go napisala.

Dlatego może czasem lepiej mieć gówno dla siebie niz cukierek do spółki - tak mawiała moja babcia>>>>>świetne heheh:):P

Gość veressa
czytając wypowiedzi na temat który zaczęłam uważam że mało kto umie tu czytać ze zrozumieniem.

nie wiem. Mój był związał sie teraz z niezbyt urodziwą laską. W sumie ja mam to gdzieś. Ale jego znajomi do mnie pisali co sie z nim stało, ze zostawil mnie dla takiej laski. A niech sobie robi co chce :D

Gość swiński blondyn
albo z owlosionymi brunetkami:O to jest dopiero bestwialstwo

Gość u.la.la
dlatego bo wiedz ze te bzydule zawsze bendom w domku czekaly z obiadkiem a nie na kawie z kochankiem

Gość gfdsyfgsufguyfgue
Bo może dla niektórych mezczyzn nie liczy sie jedynie wyglad? Co nie pomyslałas o tym szanowna autorko? Sexi laska jest dobra na jedną noc nie na całe zycie...