Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie jak Angus Young

Czego pragną kobiety ?

Polecane posty

Mam tu na myśli Jaki według Was ( kobiet ) powinien być prosze skupiać się bardziej na sferze pt "charakter" niż "image" Takze zamieniam sie w oko i czekam na Wasze posty.

nie potrafisz czytać jeden z drugim? wyraźnie napisane Kobiety wiec nie udzielaj sie jak Cie nie prosza banda troblodytów

Gość bezpieczenstwoiiii
szczescie rodzinne

Troglodyta*

baby to masz w nosie :O Autorze zadajesz pytanie nad którym najwięksi tego świata rwali sobie włosy z głowy. Rozumiem,chcesz iść na łatwiznę i szukać u źródła,ale jak chcesz się tego dowiedzieć skoro tak naprawdę to chyba my same tego nie wiemy. Kobieta zmienną jest i ma przewrotny charakter- to co w danej chwili wydaje się nam najlepsze za chwilę spada na szary koniec... Ale nie zniechęcaj się :classic_cool:

Ale chodzi o to czego pragną u siebie czy zwracają uwagę u innych?

Oj tam nie o to chodzi myślałem ze Wy najlepiej mi wyjaśnicie no ale cóż :P

Czego oczekujesz od partnera drogi/a Brum

Ja pragnę kwiatów i czekolady. Ulubionych szpilek, wygodnych staników, gór, bursztynu, mieszanin perfum, przeczytania wielu książek... Ale do tego wszystkiego mężczyzna zupełnie mi niepotrzebny. Och, i pysznej herbaty rano, z ulubionej porcelany, w świetle ciepłego, przedpołudniowego słońca. Ale do tego też wystarczę sobie ja sama.

Przede wszystkim na 1 miejscu wierność, lojalność, uczciwość, dawanie mi poczucia bezpieczeństwa, troskliwość, częste okazywanie uczuć na różne sposoby, drobne niespodzianki, gesty, wskazujące na jego uczucie do mnie.

Gość szczafowa
pragne wielkiego grubego zylastego KU TA SA

Gość do szczęścia
tylko kasy , nic więcej ...

Dla mnie zawsze to byl charakter.... jakos nigdy nie lubialam tych super ladniutkich..Kazda chyba jednak ma swoj ideal urody. Niektorym sie podobaja tacy a innym inni. Wiesz, jest tak spotykasz faceta i go nie znasz to patrzysz na urode Ale juz zdobyte doswiadczenie mowi Ci, ze jest do dupek z ktorym nie masz ochoty wiecej przebywac, czy jest to material na fajnego faceta z dobrym charakterem Pierwsza selacja : uroda na pierwszy rzut oka potem selekcja - charakter - do zaakceptowanie czy nie. A potem zycie weryfikuje... to jest najzabawniejsze. Moj przyklad poznalam chlopaka, ktory brzydki nie byl (dla niektorych przystojniaczek, ale nie z tego typu "wyrywam baby"), ale nie w moim typie..wcale nie mialam ochoty na zwiazek zaczelismy sie spotykac, ja troche z ciekawosci, zabicia czasu itp i okazalo sie ze fajny ma charakter pojawila sie milosc slub, pare lat pozniej dziecko a teraz tak sie zastanawiam.... ze ten charakter to wcale nie byl taki dobry jak myslalam....Len, egoista, manipulator, egocentryk, krytykuje co sie da... moglabym wymieniac.. oczywiscie nie mowie, ze ja to mam super charakter a on taki zly....ale zycia latwego nie mam. On ze mna ma... nie mam sily walczyc. Nic oczywiscie juz nie zmienie, bo jest za pozno... ale szkoda..... ale moze mam tyko kryzys.... Ale odpowiadajac na Twoje pytanie: Image to nie wszystko, dalabym na 2 miejscu, charakter... - mozesz sie mylic, ale jak od poczatku cos nie gra : RZUC!!!! Wybor to tylko loteria...szczescie w zwiazku ... tez pozdrawiam Asia ps moja rada dla tych co wlasnie wybieraja: przyjrzyjcie sie rodzicom wybranka- duza lekcja.....

Prawie jak Angus Young - nie znajdziesz odpowiedzi na to pytanie. Co masz juz zapisane w gwiazdach to Twoje czy to bedzie szczescie czy cierpienie... i tyle