Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

dylemat

Polecane posty

Nigdy nie miałem podejścia do dziewczyn. Mam już 25 lat i nigdy z żadną się nie kochałem. Znam jedną dziewczynę, której opowiedziałem o swojej sytuacji i ona powiedziała, że może się ze mną kochać za niewielką opłatą. Nie wiem, czy się zgodzić. Ona jest miła i przyjaźnie do mnie nastawiona, a to nieczęsto mi się zdarza.

Gość mmmm:D:D:D
za kase - dziwka

Gość jestes niedojrzały
poprostu, kazdy ma swoj czas, moze warto poczekac?

ale nie bierzcie tego tak dosłownie. Ona naprawdę jest do mnie dobrze nastawiona. Ma teraz jakieś problemy finansowe i potrzebuje wsparcia

Gość co za dno
za kasę- dziwka i tyle. zwykła szmata, pewnie to robi na codzień

Boże, ona nie jest dzi**ką. Po prostu przejęła się moją sytuacją, a sama potrzebuje wsparcia i tak się dogadaliśmy. To porządna dziewczyna

Gość nie rób tego stary
To na nic: stracisz kasę a i tak nikt nie uwierzy że nie jesteś prawiczkiem.

bo widzisz, dzi**ka to się kojarzy z jakimś takim nieciekawym towarzystwem, a ona nie zadaje się z nikim takim. Wiem, że nie chodzi na jakieś imprezy, nie podrywa wszystkich itd.

Gość porządnadziewczyna
porządna dziewczyna jak potrzebuje kasy idzie do pracy a nie z kimś do łózka za kasę...poczekaj - nie warto, źle się będziesz z tym czuć. Jak facet zdobędzie dziewczynę czuje satysfakcję, jak zapłaci- to żaden sukces- zapłacić jeszcze zdążysz...

ona mi powiedziała, żebym to sobie przemyślał, bo widziała że nie jestem zdecydowany. Z jednej strony głupio, że za pierniądze, a z drugiej to ona mi się bardzo podoba.

skorzystaj nabierzesz doświadczenia ulzysz sobie dowartościujesz się podniesiesz sobie samoocene ;-)

Gość porządnadziewczyna
nie wiem jak można podnieść sobie samoocenę tym, że się bzykasz za kasę??? ale ok... skoro Ci się podoba to ją zaproś na kolację, idź do kina, kup jej kwiaty, prezent, -ZDOBĄDŹ JĄ a nie kupuj!!!

200 zł to jak jakaś prywatna mewka! troche drogo jak na nie zawodową ale może ma chociaz mały przebieg? bierz!

może coś z tego będzie to potem będziesz miał rabat albo tzw gratisy tylko sie nie żeń! zona to najdroższa kurwa swiata!

tylko, że ona nie jest mną zainteresowana. Ona się nade mną bardziej lituje, bo to dla niej niepojęte, że tak miły i normalny chłopak jak ja nie miał dotąd żadnej dziewczyny

Gość porządnadziewczyna
skoro jesteś "miły i normalny chłopak " to dlaczego tak łatwo się poddajesz? a może ona później będzie z Ciebie kpić? Jak już naprawdę nie dajesz rady i chcesz mieć to za sobą to wg mnie idź do doświadczonej dz..ki może pomoże Ci przełamać lody ;)

Gość porządnadziewczyna
a tak swoją drogą, to jakby chciała Ci naprawdę pomóc nie brałaby za to kasy, więc nie bądź naiwny...

za pieniądze pierwszy raz... z jak masz dziewczyne którą bzykasz tylko kupujesz jej kwiatki, szmatki, duperele, perfumy, wozisz dupe, zabierasz do kina i restauracji to ona kuwa jest lepsza od tej co weźmie pare złoty? przynajmniej potem nie masz zobowiązań! bierz! ja bym brał...