Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

zawsze mnie zastanawiało dlaczego wasi faceci wiążą się z brzydkimi kobietami

Polecane posty

Gość veressa

rozumiem to że nie każda kobieta jest piękna, i zgrabna, ale zastanawia mnie fakt , że wasi faceci którzy na co dzień fantazją o aktorkach, modelkach , są związani z kobietami które na pewno w żaden sposób ich nie przypominają, są na przykład grube, lub naprawdę nieurodziwe. dla mnie to dziwne jest. nie raz się z tym spotkałam, chociażby w pracy, jak wasi gadają o jakiś aktorkach , modelkach , - a ta fajna - a tamta. a po pracy czeka na niego, kobietka 160 , waga ok 70 kg, brzydkie włosy itp oczywiście nie uogólniam bo nie wszystkich was faceci tak mają. są i tacy którzy nie zachwycają się pięknymi kobietami, a liczy się dla nich osobowość i wiążą się z nie atrakcyjnymi cieleśnie kobietami rozumiem, wtedy to . ale zastanawia mnie te zjawisko, gdy cenią piękno , a wiążą się z nie ciekawą cielesnie. czasem myślę że może tak się dzieje bo niektórzy tacy faceci nie mają odwagi podrywać pięknej kobiety.

Gość ale to głębokie
pogratulowac przemyśleń

Gość yygh46ytgert
heh narazie to 99% par w Polsce stanowi brzydki facet (lub obrzydliwy) i w kazdym przypadku ladniejsza dziewczyna

Gość zupo pomidorowa ja tez
Nie wiem, ale mojemu ponoc wlasnie chodzi o osobowosc. :)

ja mam 169 waze 54 kg :classic_cool: i jakos mam juz faceta dlugo dlugo :D no i co z twoich przemyslen? D U P A :D ale zazwyczaj faceci nie zwracają uwagi na "paniusie" bo sądzą iz nie jest to dobra kandydatka na żone :D tylko do czego innego... :P

nie pomyślałaś o jednym (choć to co już napisałaś ciężko jest nazwać przemyślanym), faceci są wzrokowcami więc zawsze za ładną kobietą się obejrzą i o takiej będą dyskutować. A to że w domu mają taką która zupełnie odbiega od tych wcześniej wymienionych to znaczy że facet prócz ładnej buzi i zgrabnej pupy szuka jeszcze w kobiecie charakteru i ciekawej osobowości.

Gość znalazła się a idealna
a ty niby autorko jesteś piękna, ponętna, szczuplutka i samotna tak? Już samym zadawaniem takich pytań wystawiasz sobie opinie. Mężczyźni, dlaczego zadajecie się z pasztetami? Dlaczego??? Lećcie do autorki, ona czeka i przyjmie każdego :) btw, to gówno prawda, że ładni z brzydkimi, brzudcy z ładnymi, spójrzcie ile jest par, co jedna to inna. Nie ma reguły. Ludzie albo się kochają albo nie i nie ma znaczenia czy chłopak jest ładny, a dziewczę urodą nie grzeszy. Kochają sie i jest okej - nic nam do tego! amen

Gość bLaCk-HoRsE
Brzydsze kobiety są mniej zarozumiałe i mniej puste ;) Ślicznotka to tylko siedzi pół dnia przed lustrem. A brzydsza to jest taka bardziej życiowa , stawia na uczucia. Nie boi się garka umyć bo slicznotce to by się pazurki połamały :D