Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemm czeos

Nie rozumiem jak młode kobiety mogą się spotykać ze ''starymi''

Polecane posty

Gość po 20 latach malzenstwa
z toba to kto taka babe by chcial? zeby zmienic model to trzeba miec co i na co zmieniac

nie by mnie sobie wyobrazić, wystarczy popatrzeć na Tuska, tylko nie mam tak głupawej miny, sylwetka bardzo podobna....

Gość czy wy jestescie normalni
autorze zrozumiesz to jak besdziesz " stary "

Gość treeeeelemorele
bmblondyn uważasz, że figura Tuska jest ideałem w oczach kobiet??? bleee

nie rudy nie jestem, ciemny bardzo blondyn, powiedziałbym prawie szatyn.... bo Tusek, to rzeczywiście brzydki Kaszebe...

Gość treeeeelemorele
a tak naprawdę to powiem jaką tajemnicę skrywa w sobie bmblondyn pomylił Tuska z Kaliszem :D

może kobiet to nie ale, żonie się podobam, a to wystarczy, co mnie obchodzą obce baby, nie mój cyrk, nie moje małpy....

dobre Tusk z Kaliszem,.....choć powiem, chciałbym mieć taki intelekt jak Kalisz, figury raczej nie, za leniwy jestem by na okrągło ćwiczyć....

Gość treeeeelemorele
bmblondyn a co ma Ci żona niby powiedzieć??? wystarczy już, że męczy się z Tobą tyle lat wrzuciła babka w końcu na luzzz a Ty dalej myśl sobie, że jesteś dla niej NAJ :P

Gość malinowy soczek
[zgłoś do usunięcia] treeeeelemorele bmblondyn a co ma Ci żona niby powiedzieć??? wystarczy już, że męczy się z Tobą tyle lat wrzuciła babka w końcu na luzzz a Ty dalej myśl sobie, że jesteś dla niej NAJ hehehe ty pewnie tez sadzisz, ze dla swojego meza jestes NAJ hihihi

Gość treeeeelemorele
No pewnie, że jestem to dla mnie odszedł od swojej byłej żony :D

Gość Mnie tylko bawia takie babki
ktore sie rajcuja starym i uzywanym, czyli czyims niewiernym exmezem :P

ja też nie rozumiem, tego co autor.....przecież kobieta 25 letnia i partner około 50-letni, to dwa różne światy.....jak się skończy fascynacja seksualna, skończy się znajomosć.....przykra prawda

Gość malinowy soczek
mnie tez takie bawia.....im sie wydaje, ze zdradzacz i klamca bedzie ich wiernym misiaczkiem heheheh

Gość Nieprawda, Blondyn... przeciez
np. moze sie swietnie dopasowac taka 25-latka wygladajaca na lat 50 i lubiaca babciowe garsonki z takim panem... albo infantylny 50 latek z taka panna :)

Gość treeeeelemorele
Niejeden facet po 40-tce jest bardziej zadbany i pociągający niż jakiś żółtodziób. Mój mąż jest ex mężem swojej ex żony, a ja jestem ex żoną swojego ex męża :P

Gość kiedyś zauroczona 37latkiem
coś w tym jest, eks zarabia trochę, w przeliczeniu 12000 zł netto (3000euro) więc tez nie bałam się że jak wpadnę to będzie problem, tylko po co być samotną matką:(

Gość treeeeelemorele
malinowy soczek pisałam już wcześniej, że typ "misiaczka" mnie nie pociąga :classic_cool:

Gość treeeeelemorele
Pociąga mnie wyłącznie... ZDRADA :) Facet, który nie zdradza jest dla mnie skreślony! ;)

Gość treeeeelemorele
podszyw żałosne to co piszesz podając się za mnie

Gość malinowy soczek
hehehe podszyw podszywem, ale chyba cos w tym jest....lubisz zdrade, co? i pewnie uwazasz, ze to normalne...

chociaż, że tak powiem, jestem starym prykiem, i jeden z moich przyjaciół, no raczej kolega z klasy, przystojny i zadbany, ożenił się z dziewczyną młodszą o 25 lat. Jak idą na spacer z dziećmi, jego żona niczym nie różni się od jego dorosłych dzieci, przypomina dorosłą córkę. Mozna powiedzieć obiektywnie, że on odmłodniał przy niej, ona się postarzała, czyli po chyba 15 latach małżeństwa prawie się wyrównało między nimi, ajak tatusiowi kuśka nie stanie, syn go wyręczy, tzn wykutasi.....

Gość treeeeelemorele
bmblondyn zazdrość przez Ciebie przemawia szkoda Ci, że kolega ma młode ciałko w łóżku???

Gość treeeeelemorele
malinowy soczek jak coś piszesz to pisz na temat po czym wnioskujesz, że lubię zdradę?

skądże znowu, jaka zazdrość, mam żonę, której żadna młoda siksa nie dorówna, i nie muszę się udawadniać, że jestem seksualnym demonem, bo i po co, potrafimy zrobić sobie nawzajem orgazmy, bo się znamy jak łyse konie.....

Gość malinowy soczek
"Kiedyś zapytałam mojego męża dlaczego zostawił dla mnie swoją żonę" Czyli spotylakas sie z facetem zonatym, czyli akceptowalas to, ze twoj maz zdradzal z toba swoja zone:) Wiesz, sa ludzie ktorzy cenia lojalnosc, a zdrada sie brzydza. Ale nie nie wszyscy, niestety...

Gość treeeeelemorele
I suuper bmblondyn dziś nie wiele jest małżeństw, które mogą poszczycić się długim pożyciem a takie małżeństwa jak najbardziej zasługują na uznanie w moich oczach więc tak poważnie mówiąc- moje gratulacje w życiu bywaja różne momenty; te lepsze i te gorsze, ale najważniejsze w tym wszystkim jest by dojśc do jakiegoś konsensusu i tak naprawdę, różnica wieku nie ma tu żadnego znaczenia najważniejsza jest dojrzałość emocjonalna i uczucie-rzecz jasna

Gość treeeeelemorele
Podszywy! Wiem, że mi zazdrościcie! Nie każda kobieta jest w stanie zdobyć kilkadziesiąt lat starszego faceta, znudzonego żoną w swoim wieku! Pewnie macie jakichś wolnych 30-letnich małolatów :o Zdobyć faceta po 40 to jest coś... ale przyznam Wam się szczerze... wolałabym po 60... moim niedoścignionym autorytetem w tym względzie, jak i pod względem zaradności i urody jest Kamila Łapicka ;)

Gość treeeeelemorele
hahaha niezle podszywie nieźle uśmiałam się :D:D:D