Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coolKAa

No i mam myślenice.

Polecane posty

Gość coolKAa

Czy to możliwe, żeby 30 letni facet był tak nieśmiały, że będąc na skraju starokawalerstwa bał się zrobić pierwszy krok? Jestem w takiej właśnie sytuacji. To znaczy nie ja konkretnie ale mój kolega, któremu jak mi się wydaje, podobam się. On mi też się podoba, chciałabym bliżej go poznać ale nie ma na to szans, bo on wybudował sobie dookoła siebie taką skorupkę że nie mam szans. Jak spotykamy się czasem w pracy, to owszem czasem się odezwie, ale nic ponad to co trzeba. Jest mało kontaktowy... ciężko go rozgryźć. Jest na to jakaś rada?

Gość coolKAa
Jak to ma JUZ w dupie?

pewnie ma w dupie kontakty z kobietami pewnie ma w dupie kontakty z tobą Cóż to znaczy "na skraju starokawalerstwa"? Dla faceta ten okres to koło 50 się zaczyna :D

może przejechał się galancie.. ja bym się nie dziwił... a jak ci zalezy to ty rób pierwszy krok... to facet ma zawsze kuwa podrywać a kobieta tylk zezwalać? w końcu równouprawnienie kuwa jest! feminizm i inne duperele!

Gość coolKAa
Srele morele. Ja tam jestem tradycjonalistką :P Tylko nie wiem jak wyczuć, czy rzeczywiście mu się podobam. Bo póki takiej pewności nie mam to trochę się boję ryzykowac i próbować coś pierwsza robic :P Fajny jest, ale starsznie niedostępny.

a ja myślę że mężczyźni w tym wieku mają za sobą już jakieś przeżycia , doświadczenia, i mają wyjebane na wszystkie kobiety, bo nie ma co ryzykować..... seks bez zobowiązań , wypad od czasu do czasu gdzieś tam i tyle. Wszystkie kobiety są głupie, są bluszczami, zołzami, są niewierne, niezrównoważone, itp itd....za to oni są chodzącymi ideałami.:)

Gość coolKAa
EE no :( ale ja bym sie chciala do niego zblizyc :( a szcerze mowiac jestem troche niesmiala no i nie bardzo mam doswiadczenie w postepowaniu z facetami w tym wieku. Da sie jakos wyczaic czy jest mna zainteresowany?

Gość w średnim wieku facet
wszystko się da :D

Gość w średnim wieku facet
To że ma babę po pracy nie oznacza że to jego żona :D

Gość coolKAa
On nie ma nikogo, wiem to na 100% :)

Gość coolKAa
A po czym mozna u takiego faceta poznac czy jest zainteresowany?