Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam

o opinie proszę :o

Polecane posty

Gość błagam

tylko się nie śmiać z mego talentu, a raczej jego braku ;) chce sie farbnac na blond lub czarno. Nikt nie chcial mi pomoz z photoshopem wiec sama sie za to zabralam (w innym, mniej wypasionym programie) xd w prawdzie efekt nie jest taki jak ma byc,ale mniej wiecej chociaz da sie jakos ocenic jak lepiej :) http://i54.tinypic.com/k2kbcw.jpg http://i52.tinypic.com/1zfkln8.jpg Tak wiem, szałowa przeróbka.

Gość kocichrupek24
Zostań przy naturalnym kolorze:)

A jaki masz naturalny kolor włosów? Wydaje mi się, że lepiej blond, bo czarny za zimny. Wydaje mi się, że lepiej by Ci było w ciepłych kolorach. Najlepiej chyba w jakimś blond/jasny ciepły brąz typu jakiś karmel itp.

Gość hm no tego...
najlepiej by ci pasował kasztanowy, ciemno violetowy no w najgorszym razie ta czerń, ale i tak niezbyt absolutnie nie na blond!!!

A gdyby Ci jednak przyszło do głowy ufarbować się na czarno to bardzo uważaj czym farbujesz :o Ja wpadłam na idiotyczny pomysł i farbnęłam się na czarno farbą Palette i teraz ani nie mogę tego "zmyć" ani pokryć tego inną farbą, a czarnych już nie chcę :(

Perwersja na taki ekstremalny przypadek ja bym wysłała do fryzjerki...może coś wymyśli swoją metodą odbarwianie jakieś czy coś..

Ja bym została przy naturalnym :) Wiem, że zmiana kusi, ale nie warto ;) Zamierzam pójść na dekoloryzację, ale obawiam się, że wybulę kasę i i tak nic z tego nie będzie :o Zastanawiam się czy jak jej się nie uda zdjąć koloru to mogę jej nie zapłacić? W końcu płacę za usługę dekoloryzacji, ona powinna mi powiedzieć ewentualnie przed, że może się nie udać :o

Gość nie mam photoshopa
O! tylko nie blond!

Gość krolowa Narni
mozesz przyciemnic troche ale nie rob zni czarnego ani blondu

Gość ćińczyk
jak ćinczyk wyglądasz wieśnioku

Gość piczkaxxxxxxxx
czarny na pewno nie , najlepszy naturalny ale jak juz sie upierasz to blond bo wtedy taka delikatniejsza jestes a w czarnych to taka czarownica , do cery ci nie pasuje

Gość ćińczyk
Cicho ! ćińczyk wieć najlepiej że ta kobita wyglonda jak cińczyk