Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelineczka 999

Wpadka kontrolowana

Polecane posty

Gość Marcelineczka 999

Już nie mogę po 7 latach bycia razem 3 lata po ślubie on ciągle jeszcze nie ,nie,nie biorę sprawy w swoje ręce nie biore tabletek ani nie używamy gumek no nic zostanie mi tylko jedno :O ile mam czekac on chce ,ale jeszcze nie teraz ,ale z drugiej strony mówi,że jak będzie to będzie no i ja sprawię,że będzie szybciej niż mu się wydaję

Gość Marcelineczka 999
Wiem,że mnie tu zjedziecie ,ale ja mam 29 lat on 33 mamy własne mieszkanie dobre prace auto itd instynkt sie odezwał i to bardzo mocno ja wręcz pragnę dziecka on się boi wiem,że to coś zmieni,że może jeszcze poczekamy na co jak już jest czas

Gość bele de jour1
twoja sprawa. Nie chce mi sie komentowac

Gość ołmajgad:P
a pozniej Cie zostawi..

Gość Marcelineczka 999
wiemże może to nie uczciwe ,ale on mówi,że chce ,ale może za rok i tak od 3 lat może to prymitywne,ale po prostu użyje jego spermy :O ogłupiałam niech ktoś napisze,że robię dobrze,że nie będę żałować wiem,że będzie szczęśliwy i będzie się cieszył widze jaki jest dla dzieci ,ale boi się podjąć ten krok

ale jak masz zamiar użyć jego spermy? kiedyś w programie " sędzia anna maria wesołowska" było o dziewczynie która tak wrobiła faceta - zrobiła mu loda, następnie sperme z ust sobie zaaplikowała do pochwy. tak chcesz zrobić???

Gość Marcelineczka 999
kocha mnie z całego serca jest dla mnie dobry kochany znamy się 15 lat od 7 zawsze razem bez przerwy mamy wspólne mieszkanie ,ślub plany na własny biznes kochamy się bardzo,.ale wiele razy mi mówił ,że się boi ,że lepiej jak los za nas zdecyduje albo,że może jeszcze za rok i,że wtedy może się odważy on się boi odpowiedzialności ,że sobie nie poradzi,że nie będzie umiał nic przy dziecku zrobić znam go wiem,że nie ma powodu ,żeby się martwić

Gość aniannnnn29
mam podobna sytuacje do ciebie, prawie taka sama. wiem, ze jak bedzie dziecko on bedzie sie cieszyl ale sam sie nie zdecyduje. ne uzywamy niczego ale on sie spuszcza sie we mnie. spuszcza sie w reke swoja, na mnie nie za czesto bo kiedys malam uczulenie od spermy. jak mam przeprowadzic taka kontrolowana wpadke? pomozcie mi

Gość aniannnnn29
ale on nie spucza sie we mnie mialo byc przepraszam

Gość aniannnnn29
domowa zona do tego dodam, ze moj to anglik. nie gotowy bo wiecznie mlody ;p

Gość niech sie ta cala mamuska
"nie spuszcza sie we mnie" :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość Marcelineczka 999
nie on kończy na brzuchu albo piersiach i wtedy tą spermę zgarnę i włożę do pochwy :O:O:O:O dziewczyny boże wiem,że to prymitywne wstyd mi,ale jak będę czekać na to aż się odważy lub czekać na ślepy los to kiedy zostanę matką mamy działkę po moich rodzicach chcieli byśmy tam kiedyś postawić dom a mieszkanie zostawic dzieciom tylko kiedy te dzieci on się boi ,że nie da rady jako ojciec jest perfekcjonistą i za dużo wymaga od siebie mysli,że praca nie pozwoli mu na poswięcanie zbyt wiele czasu dziecku dlatego otwieramy biznes ,ale to za jakies półtora roku a ja już nie chcę czekać

Gość ołmajgad:P
no to moze cos w tym jest skoro mowi ,ze sie boi ? Ty znasz go lepiej niz on sam siebie ?? no prosze Cie ...

Gość Marcelineczka 999
nie pisałam,że znam go lepiej ,ale znam wystarczająco tyle ,zeby wiedziec,,że będzie szczęśliwy nie oglądałam Anny Mari Wesołowskiej

29 lat ma, rozumiem, ze nie chce byc stara matka, a do tego jeszcze niewiadomo jak dlugo na taka ciaze bedzie musiala czekac. a facet dorosnie do sytuacji, mlody nie jest i tez juz najwyzszy czas na niego. po 30 jest juz ciezej z ciaza.

Gość aniannnnn29
no to masz fajnie - ja z moim juz jestem 6 lat, mamy dom na kredyt, dobre prace i wszystko a ten ciagle nie teraz kochanie

Gość Marcelineczka 999
jestem w takiej głupiej sytuacji przyjaciółka poradziła mi,żebym powiedziała albo dziecko albo odchodzę ,ale ja nie moge za bardzo się kochamy nie chce aby czuł ,że bardziej wolę dziecko niż go on wie,że go nie zostawię niech los za nas zdecyduje chcę tylko pomóc temu losowi

Gość aniannnnn29
dokladnie - dorosnie. czesto wspomina poza tym o dzieciach np. chce miec syna bede z nim gral w pilke. jak bedzie corka to bede sie martwil itd. ale sam sie nigdy nie zdecyduje juz czekam dwa lata bo od wtedy zaczelam o tym mowic czesto

Gość Hmm i sądzisz, że Twój mąż
jest tak głupi, żeby uwierzyć, że sperma z brzucha bądź piersi może zapłodnić? :O

no widzisz bo ja mialam taka sytuacje, ze cos tam sie spotykalismy na niezobowiazujacyh gruncie i jak zaczlismy gadac o byciu razem to on powiedzial ze bardzo chetnie i chce ze mna byc i wogole ale pod warunkiem ze odstawie tabletki i mu dziecko dam. sama w to nie wierzylam :).

Gość tez tak zaszlam w ciaze
Witam dziewczyny ja zrobilam dokladnie to samo co autorka sytuacja podobna po 3 miesiacach zaszlam w ciaze moj maz oszalal z radosci kiedy zobaczyl syna jak bylam w ciazy panikowal widzialam,ze sie bal,ale kiedy zobaczyl malca pokochal go odrazu spedza z nim kazda wolna chwile maly jest jego oczkiem w glowie .przyznalam mu sie jak malu mial pare miesiecy bo zle mi z tym bylo i co maz mnie pocalowal i powiedzial,ze byl glupi,ze jest przeszczesliwy,ze to zrobilam obecnie jestem w ciazy z 2 dzieckiem oczywioscie planowane on nalegal wrecz prawda jest taka,ze facet poczuje instynkt kiedy dziecko zobaczy kiedy go nie ma albo kobieta jest w ciazy nie wie jak to jest faceci sa inni tak to u nich dziala choc nie zawsze powodzenia

Gość aniannnnn29
hmm nigdy ne slyszalas o tym, ze nawet bez wytrysku moze dojsc do zaplodnienia? najpierw poczytaj potem sie wypowiadaj.

sorry ale dla mnie jest śmieszne żeby takie coś robić - przenosić spermę z brzucha do pochwy.... porozmawiaj z mężem powiedz stanowczo że chcesz dziecko i oczekujesz męskiej decyzji. niech się zdeklaruje, jak nie chce dziecka to masz wybór albo uszanować jego decyzje jakakolwiek będzie albo rozwód (wina oczywiście po jego stronie) ale nie traktuj go jak idioty!!!

Gość Marcelineczka 999
Nie jestem pewna czy się uda,ale mam wielką nadzieję,że tak

Gość Hmm i sądzisz, że Twój mąż
Sama poczytaj może :) Juz dawno obalony został mit, że w preejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia. Ale Twój partner pewnie tez wierzy w garbate aniołki :D