Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz121

Monar Nowolipsk, zna ktos? Wielki szacun dla ludzi zaandazowanych w to przedsiew

Polecane posty

Gość xyz121

Witam, pracowałem tam, jako ktos z zewnatrz , jeste m zaskoczony tym co zobaczylem, podziwiam ludzi zaangazowanych w to przedsiewziecie i to co robia dla innych. Jestem mile zaskoczony osobami tam pracujacymi i ludzmi bedacymi9 na leczeniu, to praca od podstaw, podziwiam organizacje i sposob w jaki to sie prowadzi . Słyszał , badz zna ktos to miejsce?

Gość xyz121
zajrzyj w wikipedie albo w hasło Kotanski

Gość piotr p.
TAK ISTOTNIE ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCĄ(xyz121)TO WIELKA SPRAWA,ZNAM TO MIEJSCE DZIŚ JUŻ ODMIENIONE A NIBY TAK NIEDAWNO W LATACH 85/90 BUDOWALIŚMY JE PRAWIE OD ZERA ZE ZNISZCZONEGO BARAKU,W TYM BUDOWANIU WIELU ODNALAZŁO SENS I WIELU PORAZ PIERWSZY ZROBIŁO W ŻYCIU COŚ NAPRAWDĘ FAJNEGO,CHCĘ TYM WSZYTKIM Z KTÓRYMI ZETKNĄŁ MNIE WTEDY LOS ZŁOŻYĆ WIELKI SZACUNEK I HOŁD WIELU Z NICH NIEMA JUŻ WŚRÓD NAS ,ŻYJĄ W NASZEJ PAMIĘCI,POZOSTAŁYM ŻYCZĘ BY WYRWALI SIĘ Z TEGO GÓWNA,NO I BURZLIWYCH SPOŁECZNOŚCI PO ŚWIT,ZERA "GLAJCAREK", KOTAN TAM NA DRUGIM BRZEGU JEST Z WAS DUMNY-TRZYMAĆ TAK DALEJ p.p.