Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u.la.la

co zrobic z takim przyjacielem????

Polecane posty

Gość u.la.la

mam o raczej mialam przyjaciela odkd pamitam ...majc 18 lat wyjechalam do innego miasta on zwizal sie z inn za kazdym razem gdy wracalam do rodzinnego maista spotykalismy sie po kryjomu ...on mial inn ja innego ale jakos ukrywalismy nasz "zwizek"przez 10 lat spotykalismy sie i nikt o niczym nie wiedzial obiecywal wiele ale wszystkiego si bal ...3 miesice temu spotkalismy sie znowu i spdzilismy cudowne chwile miesic temu on sie orzenil!!! jak mam sie teraz zachowac???obiecywal bal sie ...dwa miesice przed swoim slubem kochal sie zemn...

Gość 78y9y897y89y87y
mialem podobna sytuacje tyle ze ona byla dziewczyna. Teraz ma juz meza, nie widzielismy sie od 2 lat. Ona ma swoje zycie ja swoje. To jest po prostu koniec i musisz sie z tym pogodzic. po prostu koniec

Gość u.la.la
ja si z tym pogodze ,ze to jest koniec to jestem pewna , zastanawiam sie tylko jak mozna tak zranic osobe z ktor spotykal sie

Gość adnian
nie rozumiem, przeciez wiedzialas ze ma inna, o co ci chodzi? z toba s ie bzykal a tamta kochal skoro se z nia ozenil ne rozumiem o co ci chodzi?

chodzi jej o to ze narobił jej nadzieje powiem tobie ze źle postąpiłaś ....bo nie rusza się mężczyzny zajętego