Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Nie przypominaj mi o diecie. Po świętach znowu sylwester i jak tu proteiny tylko wcinać? A napoje różne???

No właśnie na tej diecie największym bólem dla mnie będzie alko :D Dam radę :) Muszę:) Jak sobie pomyslę o sukienkacha , które bym chciała założyć w lato :) Chyba, że uda mi sie zajść w ciążę :) A Wy nie planujecie potomka??

Gość hffggfgfggfg
Kurde, współczuję waszym mężom (?) tak niezadbanych kobiet...

A mam potomka! Sliczny mój. Nie pisałam? Spory już chłop i o dziewczynce myślę, tylko czasu i jakoś odwagi brak...

oj w jakim Ty świecie żyjesz. Twoja kobita jest cały czas wygolona, z makijażem , bez pryszczy i wymiary 90-60-90?? Nie sądzę :D

No nie pisałaś!!!!! Kurczę ale Ci zazdroszczę :) Ja już byłam raz w ciąży , ale maluszkowi w 2 miesiącu przestało bić serduszko :( Próbujemy nadal , ale przy jego częstotliwości pobytów w domu ciężko trafić :O

Ja marzę też o 2 , ale z racji wieku mojego męża zostaniemy chyba przy 1. No chyba ,że będą bliźniaki co było by spełnieniem moich marzeń :D

Nie zazdrość tylko ściągaj męża na urlop i do roboty, to nic trudnego. Ja nogi w górze trzymałam po wszystkim:P

żart żartami , ale czytałam gdzieś ,że nie zaszkodzi trzymać tych nóg w górze :D Bardzo bym juz chciała :) Ehh może jako prezent gwiazdkowy będzie mały robaczek ;) Vivi ja zmykam bo jutro rano do pracki :) Cieszę się ,że mogę sobie tu z Toba pogadać :) Do "zobaczenia". Miłej nocy 🖐️ 🌼

Hej Malinowa jesteś? Ja na chwilkę bo jutro wyjeżdżam i pewnie dopiero w poniedziałek się odezwę.

Nie, rodzinny spęd a potem impreza nieoficjalna, coś takiego. Ja też ledwo dycham przez te przygotowania i jeszcze mąż w nocy ma ze zlecenia wrócić i mnie obudzi:(((

Jakieś 120km, dam radę. Po oficjalnej części mam umówione spotkanie z fajną ekipą i będzie wesoło oj będzie:))))

Gość czy
ktoś tu jest????

Gość jeżu jeżu naprawdę jesteście
aż tak głupie, że na serio trzymałyście nogi w górze po stosunku??? :o:o:o matko świna, co za debilizm tu się zebrał :o