Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Kochanek Malinowa? Ciągle mu to mówię;))) ale tak serio to nie narzekam w sumie. Ma swoje egoistyczne zagrania, oj ma.

Gość umorka
kazdy ma jkais feler jeden nie ma zeba drugi koslawe nogi a jeszcze inny zły charakter ;)

ja na kochanka jeszcze nie mam ani sytuacji w sensie że z mężem ani odwago. Bo wiem ,że jakbym miala to bym popłynęła , tak się angażuję :D

Gość umorka
bo maz sie przydaje np do otwierania wina ;)

phi teraz jak go tak rzadko widzę to mój się przydaje do podnoszenia ciśnienia :D Ale nieeee tak normalnie to kochany jest :) Czasem :P

Gość umorka
ale jest troche tych rzeczy do czego by sie przydał jeszcze kilka by sie wymienilo ;)to nie jestr zle

Gość justyna aa
nie chcę Was stracić:O ;) bo mi u Was dobrze ale jak pytacie ehhhh no 25 lecie w następnym roku obchodzimy :D ale ja jestem młoda :D duchem choćby ;):D

Boże no gratuluję towarzyszko, brak mi słów z podziwu ;) A do kiedy ma wolne?? Może wykorzystj go jeszcze do czego się tylko da ;)

Gość umorka
niestety tak ;) albo i stety..

A to nie wiadomo, do kiedy ma wolne, nikt tego nie wie chyba. Mam imprezę w sobotę i chciałam pójść sama a tu patrz, taka skucha!

A bo miałam chęć poszaleć a tu dupa z tego. W niedzielę podobno w trasę także z moich planów nici:((((

Gość justyna aa
niee no ja nie pękam :D ja się rozkoszuję swoją stabilnością;):D mnie tylko zmory przeszłości ścigają :O ;) i tu nie chodzi o mojego męża czy dzieci ,tylko ja i rodzice to jest mój problem dziękuję ,że mogę z Wami przebywać 🌼

Dobra laski ja zmykam bo rano muszę wstać. Auta do końca tyg nie mam i tramwajem mi zaginać przyszło. Buźka zatem i do zobaczenia 🌼 👋

Spadam kochaniutkie, jutro do pracy, a koleżanka gorzka już mi moje piękne oczka zamyka... słodkich snów i niech wam się przyśnią wielkie czarne... sobie też życzę:))))

Gość justyna aa
Vivia... ja Ci dam starsze babki;) :O :D kurde no 😭 🌼 :D

Starsze- w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wolę takie niż głupiutkie rówieśniczki, uwierz mi, bez obrazy. Nie znam wieku, napisałam tak sądząc po stażu:(

Gość kmjhyvgfr
🌼

Gość wyjec nocny
czy mogę się dorzucic ze swoimi zalami ;-(? nie chcę smęcić bo widzę że rozwinela się miedzy wami dyskusja.. ale tak mi zle:((((((((((((((((((((( siedze na "emigracji"... bez znajomych.. bez ani jednej kolezanki z ktora mogla bym wieczorkiem winko wyduldać... Kazda kobieta ma chyba wrodzona potrzebę poplotkowania, troche ponarzekania.. Cos strasznego.. wyprowadzilismy sie niedawno, malymi kroczkami probojemy pozbierac wszystko do kupy.. on pracuje ja zaczynam za jakis czas a puki co siedze.. nie che wdawac sie wszczegoly gdzie co i jak. Tak mi smutno.. niedlugo wynajme dom i jak pomysle ze nikt mnie nie odwiedzi to az serce pęka..