Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella@kol

powiekszone wezly chlonne u dziecka-pomocy

Polecane posty

Gość izabella@kol

dzis wieczorem podczas kapieli zauwazylam u 1,5 rocznego synka obuchlizne zaczynajaca sie pod uchem i kierujaca sie za ucho ma gdzies srednice ok 2-3 cm ,nie wiem czy to wezly chlonne bo swinka raczej nie gdyz z tego co czytalam kieruje sie od ucha do rzuchwy.Bardzo sie denerwuje co to moze byc -maly wczoraj mial lekki katarek.

Gość pewnie ma raka albo białaczkę
na pewno chcesz żeby diagnozowały laski z forum zamiast lekarza?:O i to ma byc matka?

Gość mój synek
miał po infekcji takiego guzka za uchem. Ale po jakims czasie zniknął i do tej pory jest ok. Natomiast czy węzły moga przybierać forme opuchlizny to naprawde nie wiem.

Gość izabella@kol
nie chce zeby diagnozowaly tylko zeby ktos napisal czy tez mial podobna sytuacje a do lekarza to sprawa oczywista ze trzeba isc ,ale jak pisalam zauwazylam to dzis wieczorem ......

Gość Anna Aleksandra
Moja 10-miesięczna córka też ma na szyi powiększony. Widać kulkę jak obraca główkę :) Byłam u lekarza już jakiś czas temu bo ma to dość długo i stwierdził, że to od ząbkowania. Dla pewności zrobiłam badanie krwi z rozmazem i jest ok... więc nie zwracam na tą kulkę uwagi :)

Gość bedzie dobrze
U nas tez byla taka sytuacja ze synek po przeziebieniu mial powiekszone za uszkami. Ja w panice do lekarza (mieszkam w uk) a ten zeby podawac paracetamol i po 3 tyg to zniknie. Wyjscia nie bylo, tak tez robilam, i przeszlo, tylko przy tym trzeba uwazac.. na przeziebienia. I co najgorsze balam sie powiklan z nieleczonych... Jednak bedac w PL maly mial badania i wszystko jest dobrze:) Takze sie nie martw a antybiotykami dziecka nie lecz, sa inne leki.

Gość HmmmHmmHmHm
Na wszelki wypadek wez go jutro rano do lekarza, ale jestem pewna, ze to nic groznego. Moja corcia tez tak miala, dostala abtybiotyk i po klopocie. Pozdrawiam

Gość sxdcfgvbhnjmk,
Mojemu 3 latkowi tez się tak powiększyły jakieś 2 tyg po przechorowaniu ospy. Byłam z tym u lekarki. To normalne. Ale Ty powinnaś iść do lekarza z nim jeśli nie chorował w ostatnim czasie.. Nie martw się, to na pewno nic poważnego

Gość izabella@kol
bylam dzis z malym u lekarza ,pobrali krew do badania wyszla ok ,pani doktor kazala podawac nurofen ,a we wtorek do lekarza rodzinnego.....strasznie sie martwie.Mojego malego ten wezel boli a jak bylo u was

Gość mój synek
mojego syna to nie bolało

Gość sxdcfgvbhnjmk,
Mojego syna też nie bolały.

Gość kewuiwi
podobno jak boli to dobrze