Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowana furgonetka

czy to jest dziwne ???

Polecane posty

hej, chocdziałam keidyś w gimnajzum z chłopakiem ,a le po roku sie rozstaliśmy, zabrała mi go laska. mineło od tego czasu 7 lat, on był cały czas z nią , aj byłam z innym. on jest bratem moejj przyjaciółki , weić sie czasem widzieliśmy. teraz jak jest sam t jeżdzimy razem na imprezy, spotykamy się..choć każde z nas nie chce byc z tym drugim, moze flirtujemy, ale to dlatego ze sie dobrze razem czujemy, bawimy, ja nie mam do nego żalu za tamto , bo to było za gównoarza, ale czy to normalne?? jak się wam to widzi, widujemy sie rzadko.. bardzo

up

up

Gość arnika n1
raczej normalne tylko jak on znajdzie sobie dziewczyne to bedziesz musiala sie usunac i odwrotnie, bo wasi partnerzy tego nie zaakceptuja

Gość tarot PROMOCJA weekend
przepraszam w poprzednim poście pomyłka tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 120 ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielak65@wp.pl< br /> gg 2843252901