Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larimaaaaaaa

mój facet mnie zawiódł

Polecane posty

Gość larimaaaaaaa

dzisiaj gdy wsiedliśmy do autobusu za nami weszło 2 dresów i zaraz zaczęli mówić że wyruchaliby mnie i zaczeli mówić w jaki sposób a mój facet morda w kubeł,nie zareagował w ogóle,udał że nie słyszy,smutno mi..........:(

Gość Egzekutor 740
Szczerze narawde Ci wspolczuje , poniewaz Twoj chlopak to zwykla ciota i tyle , ja nigdy bym nie pozwoli aby ktos obrazil moja dziewczyne , nawet gdybym wiedzial ze dostane wpierdol , postawilbym sie na dziesieciu , nie pozwolilbym aby ktos ja obrazil ;/;/

Gość hhhhhhhghfxfd
wydaje mi sie ze twoj facet zachowal sie odpowiednio,pomysl logicznie co by sie stalo gdyby tamci go obili lub teraz w tych czasach nawet zabili,nie warto zaczynac z takimi gburami

Gość no nie dziwie ci sie
ale pomyśl z teraz takie rzeczy się dzieją pewnie się chłopak wystraszył po prostu

Gość złotko szczerze
Egzekutor ile masz w bicu ?

Gość larimaaaaaaa
ciota nie facet rzuć go!!!

Gość Egzekutor 740
Złotko tu nie chodzi o to ile mam w bicu , tylko o to czy ma sie jaja czy nie , a ja nie pozwole nigdy aby ktokolwiek przy mnie krzywdzil / obrazal moja dziewczyne.....

Gość larimaaaaaaa
albo na cmentarzu znicz paliła

Gość aleś ty dziecinna
nie sztuka mieć zadziornego koguta mądry człowiek musi ważyć ryzyko

Gość Egzekutor 740
A kto powiedzila ze on by lezal , a moze oni co ? A poza tym wole dostac po pysku niz zyc w przekonaniu , ze nie obronilem swojej dziewczyny i pozwolilem aby jakies dwa pajace ja obrazaly .

Gość lepiej jakby jego stlukli
a swoje fantazje wprowadzili w zycie, bo autorka chyba sobie nie zdaje sprwy, ze tak to by sie skonczylo

Gość miedzy odwaga a glupota jest
granica, widocznie, ty jej nie widzisz

Gość jap........
Egzekutor 740 taki cwaniak nawet mi się nie chce z Tobą gadać

Gość Egzekutor 740
jap.... tak pierdolisz bo pewnie sam jestes jednym z tych , ktorzy chowia glowe w piasek jak cos widza , ja nie robie z siebie zadnego herosa , poprostu nie pozwolilbym aby ktos tak postepwal przy mnie w stosunku do mojej dziewczyny i tyle w temacie.A Ciebie i to co Ty myslisz to mam ....

Gość interesant 12986
z jednej strony faktycznie cipa czy tchórz , ale popatrz na to z drugiej strony ; on sie stawia nie umie sie bic jak oni wiec przegrywa a co dzieje sie z toba ????? jestes brutalnie gwałcona i bita , a jutro czytamy o was w gazetach DRUGA opcja stawia sie głosniej mowi ze im wpierdoli czy cos oni robia w gacie ( jak to czesto dresy ) i morda w kubel a ty jestes happy ze masz super faceta i TRZECIA OPCJA TWOJA KTÓRA ZNAMY honor twojego faceta batdzo ucierpiał ( uwierz ze tak jest ) ale ty jestes cala i on

Gość ......,.,.,.,....
Chcąc być widzem dzikich bojów, Już u zwierzyńca podwojów Król zasiada. Przy nim książęta i panowie Rada, A gdzie wzniosły krążył ganek, Rycerze obok kochanek. Król skinął palcem, zaczęto igrzysko, Spadły wrzeciądze; ogromne lwisko Zwolna się toczy, Podnosi czoło, Milczkiem obraca oczy Wokoło, I ziewy rozdarł straszliwie, I kudły zatrząsł na grzywie, I wyciągnął cielska brzemię, I obalił się na ziemię. Król skinął znowu, Znowu przemknie się krata, Szybkimi skoki, chciwy połowu, Tygrys wylata. Spoziera z dala I kłami błyska, Język wywala, Ogonem ciska I lwa dokoła obiega. Topiąc wzrok jaszczurczy Wyje i burczy; Burcząc na stronie przylega. Król skinął znowu, Znowu podwój otwarty, I z jednego zachowu Dwa wyskakują lamparty. Łakoma boju, para zajadła Już tygrysa opadła, Już się tygrys z nimi drapie, Już obudwu trzyma w łapie; Wtem lew podniósł łeb do góry, Zagrzmiał - i znowu cisze - A dzicz z krwawymi pazury Obiega... za mordem dysze. Dysząc na stronie przylega. Wtem leci rękawiczka z krużganków pałacu, Z rączek nadobnej Marty, Pada między tygrysa i między lamparty, Na środek placu. Marta z uśmiechem rzecze do Emroda: "Kto mię tak kocha, jak po tysiąc razy Czułymi przysiągł wyrazy, Niechaj mi teraz rękawiczkę poda". Emrod przeskoczył zapory, Idzie pomiędzy potwory, Śmiało rękawiczkę bierze. Dziwią się panie, dziwią się rycerze. A on w zwycięskiej chwale Wstępuje na krużganki. Tam od radośnej witany kochanki, Rycerz jej w oczy rękawiczkę rzucił, "Pani, twych dzięków nie trzeba mi wcale". To rzekł i poszedł, i więcej nie wrócił.