Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnannanna

MASTURBACJA

Polecane posty

Gość onnannanna

Pytania do kobiet i dziewczyn: 1. ile macie lat? 2. Czy robicie to codziennie? 3. Jeśli nie to ile razy w tygodniu? 4. Gdzie? 5. Kiedy? Czy zawsze o tej samej porze? 6. i jak? czy używacie do tego czegoś? 7. czy myślicie wtedy o czyms szczególnym? ciekawa jestem jak to wygląda bo sama nie mogę sie opanować i codziennie przed snem po prostu muszę :-P Mam 31 lat.

Gość onnannanna
jestem napalonym gimnazjalistom i liczę że będę mógł to zrobić czytając wasze wypowiedzi

Gość onnannanna
dobranocka już minęła dosyć dawno gówniarzu

Gość kasia od leszka z rowerem
1. 20 2. tak 4. wszedzie gdzie sie da. Troche głupio stać w sklepie z ręka w majtkach, ale nie moge się powstrzymać 6. zwinne paluszki do mojej mokrej cipuszki 7. o koledze mojego ojca

Gość kszekszułka
ja trace rachube :-P

Gość ja nigdy nie spotkam takiego
Pytania do kobiet i dziewczyn: 1. 21 2. ostatnio codziennie 3. jak nie codziennie to 3-4 razy w tyg 4. w moim łóżku 5. jak mnie najdzie ochota, zwykle po południu, wieczorem 6. używam takiej ogrąkłegj fallicznej latarki 7. o facetach których znam których chciałabym ruchnąc, czasem o laskach, o architekturze, o fajnych miejsach, o seksie grupowym, o brutalnym seksie, o gwałcie o grze the sims

Gość lklakszakls
1. ile macie lat? - 26 2. Czy robicie to codziennie? - nie 3. Jeśli nie to ile razy w tygodniu? - rożnie, 2-4 4. Gdzie? - w domu, w swoim pokoju 5. Kiedy? Czy zawsze o tej samej porze? - rożnie, raczej wieczorami 6. i jak? czy używacie do tego czegoś? - rytmicznie zaciskając skrzyżowane uda 7. czy myślicie wtedy o czyms szczególnym? - ostatnio o Philu Anselmo :D

Gość markiza de lanc korona
1.24 2.nie 3.ok 2 4.w łóżku 5.wieczorami 6.żelu intymnego, oliwki-raczka 7.o facecie który mnie podnieca