Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umierajacazazycia

...

Polecane posty

Gość umierajacazazycia

Próbuję zrozumieć wyłamuję nerwowo palce dłoni łzy wciskają się pod powieki to smutne ogromnie wkładam całe serce w szczęscie bliskich mi osób, poswiecam kazda chwile, mysl, wszystko co mam ... dla nich. Byłam zawsze kiedy mnie potrzebowali i czerpalam radosc ze moge pomóc. Przyjaciolka, chlopak, rodzina.... Czesto nakladalam maske z usmiechem aby poprawic im humor chociaz sama potrzebowalam pomocy. Czy ja jestem ostatnia istota z gatunku normalnych ludzi - niegrzecznie zapytaM ???!!!!\ CZEMU KIEDY JA POTRZEBUJE POMOCY TO KAZDY ODWRACA SIE DUPA? CZEMU NIKT NIE STARA SIE MI POMOC NAWET KIEDY WIDZI ZE JEST ZLE? CZEMU NIKT NIE POTRAFI NIC DOCENIC?? nie pisze tu bez powodu, nie mam 15 lat i wiem co czym grozi. ale chce... CHCE ZWROCIC NA SIEBIE UWAGE, chociaz raz byc ta o ktora ktos sie troszczy, martwi.... chocbym miala umrzec w takim stanie! CHCE! jak?

Gość za stacje placi sie z gory
jak? najprosciej powiedziec to tym, ktorzy cie zawiedli nikt nie czyta w myslach a niektorzy ludzie sa bardzo niedomyslni, trzeba im powiedziec wprost - czemu tego nie zrobisz?

Gość fota pśp spr. und potw.
weź daj spokój, sraj na innych. jest takie powiedzonko: umiesz liczyc licz na siebie, twoje szczescie innych jebie

Gość umierajacazazycia
co mam im powiedziec? HEEELLOOOOŁŁŁŁŁŁŁ!!!!! JA TEZ TU JESTEM!!! nie lubie sie narzucac, nie chce niczego wymuszac!

Gość mnie tu nie ma od dawna
rób więc swoje nie patrząc na innych