Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka90

Możliwa Ciąża

Polecane posty

Witam wszystkie koleżanki, mam pewien problem , ok. 2 tyg. temu kochałam sie z moim partnerem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) że tak sie brzydko wyraże wyjął go troche wcześniej przed wytryskiem ale faktem jest że był we mnie. W środe 3.11 mam wizyte u ginekologa , zastanawiam sie czy byłby w stanie stwierdzić czy jestem w ciąży.. Zastanawiam sie również nad testem ciążowym ale nie wiem czy byłby w stanie wykryć tak wczesną ciąże. Spodziewany okres, hm. 07.11.. Pomóżcie..

Jedynie, pobranie krwi pokaże czy jesteś w ciąży czy nie... Test po 5 dniach po spodziewanej miesiączce Ginekolog w 9 tyg może wykryć... Zresztą jak "wyją" przed wytryskiem to prawdopodobieństwo ,że jesteś w ciąży 10% 20 lat masz dziewczynko i o takie rzeczy pytasz? :O nie uprawiaj seksu jak nie dorosłaś...:O

Gość Bo kazdy sie lubi dymac tylko

Wiesz nie każdy jest doinformowany o tym od którego tyg. test bądź ginekolog wykrywa ciąże i po to jest właśnie internet.

Poczekam do miesiączki jeśli ta nie pojawi sie zrobie test, jak na razie odbede planowaną wizyte u ginekologa. ;)

Poczekam do miesiączki - jeśli ta sie nie pojawi zrobie test. Tak czy siak odbede wizyte u ginekologa. No i zobaczymy.. ;)

Izabella_ruda nie wprowadzaj dziewczyny w blad,test dziala trzy dni po stosunku,a ginekolog zrobi usg i juz bedzie wiadomo nawet jesli to dopiero drugi tydzien

xyzka - jakie usg haha?! a kto jej zrobi usg na 1 wizycie... !?? jak ona jest w 2 tyg to co on na usg odczyta ??? puk stuk ;) chyba ,że idzie do prywatnego i dopłaci kolejne 50zł to jej zrobi :)

Znalazłam na innym forum również że test może wykryć nawet tydz. po stosunku a nie 5dni po planowanym okresie. P.S do ginekologa chodze prywatnie , państwowi to rzeźnicy!

nie wiem do jakiego lekarza ona pojdzie prywatnie czy nie prywatnie usg bedzie miusial lekarz zrobic bo po wygladzie ciazy nie stwierdzi

Moja Droga... Kup sobie test... i przeczytaj instrukcje kiedy się go robi okej?:) a potem pisz.. przeczytać to tu możesz wiele. Dziękuje Dobranoc :)

Zależy jaki test.. Mamy 21 wiek ! Wpisz sobie w google testy ciążowe i poczytaj , właśnie tak zrobiłam i jak widać to Ty jesteś nie doinformowana..

xyzka Ile razy miałaś robione usg??? bo ja kilkadziesiąt razy... i wiem coś na ten temat i testów itp itd... Człowiek chce pomóc.. to źle trzymajce się :)

Dziekuje za checi pomocy , ale wprowadzasz w błąd.. Nawet na wikipedii napisane jest że test można zrobić 4 dni przed spodziewaną miesiaczka a nie 5 dni po spodziewanym terminie!!

Boże bo można!!!!!!!!! możesz sobie zrobić na następny dzień.... Ale skuteczność wykrywania jest po miesiączce na którą czekasz!!! Dziecko drogie mam 2 dzieci... narobiłam się chyba z 60 testów... I to jest praktyka, a nie internet gdzie każdy wypisuje co chce.

izabella a ty nie mialas juz isc spac napisalas juz dobranoc,usg mialam robione kilkanascie razy

Tak, ale tego mi wcześniej nie powiedziałaś.. I jeszcze do mnie z tekstem że 20 lat mam i nie mam pojecia o takich rzeczach. Jak widać ty również mało wiesz.