Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula86

zdrada

Polecane posty

Gość anula86

Witam!!! Mam taki problem. Byłam z chłopakiem przez 3 lata. Na wakacje pojechalam z rodzinka na 2 miesiace.Przed wyjazdem bylo fajnie, mowil ze mnie kocha, ze chce miec ze mna dzieci. Jak bylam na wczasach to napisal mi smsa ze juz do mnie nic nie czuje i ze chce ze mna zerwac, dla mnie to byl wielki szokkkkk.... Jak przyjechalam do Polski to mielismy rozmowe w cztery oczy, pytalam sie co sie stalo miedzy nami a on powiedzial ze do mnie nic nie czuje Ja go zapytala czy ma inna i czy mnie zdradza powiedzial ze nie. A po paru dniach mial juz inna i po miesiacu sie zareczyl jej. Dowiedzialam sie ze bedac ze mna byl juz z inna. Zdradzal mnie przez 2 miesiace. Dla mnie to jest ciezkie nie moge sie z tym pogodzic. Ja go bardzo kocham i tesknie za nim. Nie wiem co mam robic:(:(:(

to po cholere go zostawialas? wolalas spedzic wakacje nie z nim to sie nie dziw. mozliwe ze nie planowal tej zdrady, poprostu jak wyjechalas stwierdzil ze za toba nie teskni...i dupa

Przykro mi, Wiem ,że ciężko jest człowiekowi w takich sytuacjach, ale!... On już ma inna, nic do Ciebie nie czuje... to się Kobietko ogarnij!!! Będzie ciężko! ale Twoje łzy i smutek nic tu nie pomogą! :) Trzeba żyć dalej!

Gość anula846
jak bys miala taka okazje jechac to tez bys pojechala, a predzej czy pozniej i tak by mnie zdradzil. Nie zycze Ci tego. Po za tym czlowiek sie uczy na bledach. tak??

Gość anula846
tak łatwo sie mowi, ale to nie jest takie proste zapomniec:( probuje, ale jakos mi to nie wychodzi. Pomyslec ze Ja mu tak ufałam.....

I niby za kim tak tesknisz?? I kogo tak kochasz?? ciesz sie ze jestes piekna i mloda! zycie przed Toba...a nie rozczulaj sie nad gnojkiem!! bo juz chyba wiesz ze nie ma nad kim!! Zdradzil raz! to zrobil by to jeszcze wiele razy....Denerwoje mnie to dziecinne zachowanie ....zrywanie z kim przez telefon piszac SMS...to tchorzostwo pierwsza klasa!! facet niema jaj....Trzymaj sie...bedzie dobrze. Radzila bym sie jak majszybciej odkochac! bo szkoda kazdego dnia...zeby plakac przez takiego gnojka....Pozdrawiam