Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipa z nosa

Jem sobie dewolaja a wy???

Polecane posty

Gość kipa z nosa
nie mierz wszytskich swoją miarą dobrze? :o w takim razie śmiem twierdzić, że jesteś zwyczajnie ograniczona.

Gość guzdrała się
nie nasza wina izo ze jestes tłusta, i nie mozesz sobie pozwolic na jedzenie w nocy :o ja własnie wtrząchnełam paczke czipsów, ciastko, i zrobiłam sobie miszmasz warzywny z patelnii a i tak jestem szczuplutka :)

Gość kipa z nosa
o prosze, to smacznego :) Tak tak Izo, nie wszyscy cierpią na odkładanie tłuszczu tu i ówdzie. ja wręcz przeciwnie :o

Ja chipsów nie jem, ale piję gorącą czekoladę i też jestem szczupła. Przemianę mam niezłą, chociaż to raczej zasługa sportu.

Gość kipa z nosa
a jaki sport uprawiasz Kleo?

Gość guzdrała się
iza zamilcz, napisałas głupote to i dostałas głupie odpowiedzi.

haha, ale co się tak bulwersujecie... Ja Tylko napisałam ,że o tej godzinie jedzą prosięta.. A wy nie tłumaczycie ,że szczupłe jesteście... A 2 stroną macie coś do otyłych ? :O

Gość kipa z nosa
a pisząc o prosiętach myślałaś o kim? zapewniam Cie, że prosięta teraz śpią :D haha

Teraz jeżdżę na rowerze, latem biegam, pływam. Zimą chodzę na areobik. Ale najbardziej kocham rower, pływanie i jogging.

Gość guzdrała się
:o wyłoże ci to najprosciej jak potrafie: wygłosiłas durna myśl ze skoro jemy w nocy to jestesmy prosietami wiec udzieliłam ci durnej odpowiedzi ze jestes tłusta. miałas ochote byc nieprzyjemna dostałas odpowiedz na równie niskim poziomie. a ty nie wiadomo co jeszcze chcesz rozkminiac :o

Gość kipa z nosa
ja właśnie też kocham pływanie :) i rolki ale to latem.

Gość guzdrała się
a ja nie moge pływac bo jestem uczulona na chlor 😭 😭 😭 tylko jezioro latem pozostaje. nawet w domu mi sie nie wolno normalnie wykapac :(

Gość guzdrała się
porażka dziewczyno :o sama tu weszłas z morda, a teraz pomimo mojej uprzejmosci kontynuujesz stopniowe obnizanie poziomu. nie dziwie sie ze musisz szukac faceta na kafe 😭

Gość kipa z nosa
iza zwrociłas sie do nas w l. mnogiej, więc praktycznie pytasz nas wszystkich. pozno już, może pora odpocząć?:) Guzdrała nie zazdroszczę. ale w takim razie jak się kapiesz?

Gość guzdrała się
mineralna lub przegotowana :classic_cool: zajmuje kupe czasu niestety takie mycie, ale niestety inaczej nie da rady. choc po czasie wchodzi w krew i sie automatyzuje, a korzysci sa wspaniałe, bo nie dosc ze nie mam alergicznej wysypki :P to jeszcze zajebista skóre ;) choc wstanie za pietnascie siodma i zdarzenie gdzies jak sie zaspało jest raczej niemozliwe :)

Gość kleopatra ale
jak to ując chyba masz nie odpowiedni nick

Gość a wszystkie rude są
takie wredne

Gość kipa z nosa
ale problemowa taka alergia, nie wyobrazam sobie tego. ale fakt woda w kranach to taki syf, nie wiem za co płacimy. czasem wali chlorem niesamowicie.

Nie miałam pomysłu. Zobaczyłam, że jest Cezar, to pomyślałam, że przydałaby się i Kleopatra :):):). A czemu nieodpowiedni?

To źle masz. Teraz dużo chloru w wodzie i na basen nie możesz chodzić. A czy ta alergia może minąć? Bo moja siostra kiedyś miała na kilka rzeczy, a teraz już nie ma.

Gość kleopatra ale
za biała :)

Gość guzdrała się
straszny syf, byłam załamana, bo cała byłam w czerwone plamy, szukałam na to sposobu i nicccc. w koncu dermatolog mi powiedziała zeby sie nie myc woda z kranu i jak reka odjał w ciagu tygodnia 😭 oczywiscie zeby było zabawniej jestem tez uczulona na wszelkie kosmetyki :D ale to akurat nie problem, trzeba tylko miec 100 zeta na krem bez konserwantów i jest git :classic_cool: a pływac kochałam, mój najulubieńszy sport :( poza tym lubie rower i... skakac na skakance :P za to nieznosze gimnastyki czy innych siłowni