Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipa z nosa

Jem sobie dewolaja a wy???

Polecane posty

Gość guzdrała się
nie wiem, chciałabym zeby minelo, ale watpie, bo mam 25 lat, a zaczeło mi sie to 1,5 roku temu. mijaja raczej alergie z dziecinstwa, takie "dorosłe" to chyba nie

guzdrała się ale lekarz Ci nie mówił, czy to kiedyś minie?? Do końca życia chyba nie będziesz się z tym męczyć?

Gość kipa z nosa
kurde masakra. a chodzisz do alergologa?

Gość guzdrała się
nie mowił konkretnie, ale raczej nie minie, bo moja skóra jest nadwrazliwa, wiec niby jak miałoby sie to cofnac? nie jest tak zle jak sie to czyta ;) pierwsze 3 dni były za przeproszeniem w chooj meczace, potem jest juz ok. wszystko jest kwestia przyzwyczajenia. tak jak sport zreszta, jak siedzisz i nie chce ci sie ruszac to ciezko sie przestawic. a jak juz sie "wdrozysz" to sobie nie wyobrazasz inaczej.

Gość kipa z nosa
dobrze, że masz takie nastawienie :) ja sobie nie wyobrażam, bo i bez tego wiecznie wszedzie sie spozniam ;)

Gość guzdrała się
nie chodze bo juz byłam i wiem co wolno a czego nie, i nie ma w tym temacie wiele do dalszej rozkminki. nie wolno i juz :o nie jest to tragedia, pomyslcie o ludziach uczulonych na białko np. to jest dopiero kosmos. a znam takiego chłopaka, i tez nie widzi w tym problemu. albo osoby uczulone na orzechy tak mocno, ze jeden orzech potrafi doprowadzic do nieomalze uduszenia sie. i teraz rozkminiaj w czym jaest ten jeden orzech a w czym go nie ma...

Gość kipa z nosa
a wlosy też masz ładniejsze i zdrowsze? bo słyszałam, że woda też ma wpływ na ich kondycje.

Gość guzdrała się
haha :) no własnie, przy okazji poprawiły mi sie włosy. miałam porozdwajane końcówki i ogólnie przesuszone, a od zmiany moich łazienkowych przywyczajen ilosc połamanych i rozdwojonych włosów zmniejszyła sie gdzies o 2/3. tak po 2 miesiacach zauwazyłam roznice. o wodzie mam zdanie jak najgorsze :o

Gość kipa z nosa
no to są chociaż jakieś plusy :) ja niby dbam o moje włosiska, a i tak są niespecjalne. taki mamy syf w wodzie pitnej, masakra to jest.