Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedajejużrady.

problem,facet,bezradność..

Polecane posty

Gość niedajejużrady.

ehh.. wszystko powoli mnie przerasta. dosłownie wszystko. jestem dość młodą dziewczyną/kobietą.. z moim meżczyzną jestem od około półtora roku... ostatnio wszystko sie psuje.. byłam okropna dla niego,ale zmieniłam się.. teraz ma ze mną jak w raju dosłownie. co chce to ma, tyle uczuctaia, tyle wszystkiego. podkreslam,że bardzo mocno go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. poklocilismy sie, o to,ze pisze do niego na gg a on chce miec spokoj w domu.. nie rozumiem tego, jak moze chciec miec spokoj.. to co, ja do niego pisac nie moge? a inni tak? tak mi naublizal przez telefon.. ''ty glupia tepa kurwo dziwko szmato!'' .. nie daje rady juz, to mnie przerasta. nie potrafie go zostawic, nie zawsze taki jest. nie widze swiata bez niego. nie wiem juz co mam robić.. ;( podkreślam,że jest to dorosły facet 25lat...

Gość niedajejużrady.
:(

Przykro mi. Ale czy to nie daje Ci do myślenia ,że chyba trzeba zrezygnować, lub porozmawiać poważnie... Skoro tak Ci naubliżał... raz zrobi to kolejny i kolejny...

Gość skiayrmwencvkcpw1
:(

Gość niedajejużrady.
no własnie wiem.. dlatego sie nad tym zastanawiam, ale nie dam rady.. wiem to..

Gość niezły kocur
proponuje wmawiac sobie, ze to koniec i nie kochasz. w podobny sposob, jak robilas to zakochujac sie. poza tym musza byc ludzie, ktorzy cie wzmocnia w tym dzialaniu. inaczej ci, ktorzy kochaja idiotów i sie rozstaja, bo musza juz dawno by sie zabijali z rozpaczy a jednak zyja