Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamciaa23333

Ból kręgosłupa

Polecane posty

Gość Kamciaa23333

Witam, mam duży problem i nie wiem co zrobić :( 3 dni temu zaczęły mnie boleć pllecy a raczej zaczęło mnie kłuć w jednym miejscu... dzisiaj boli mnie prawa strona szyji , prawa strona pleców i ból troche promieniuje na ręke i czuje ten ból jak oddycham... czy powinnam iść do lekarza ?? dziś jak się obudziłam to ledwo co z łóżka wstałam...

Gość Kamciaa23333
jednem słowem cuś mie lupie w kręgosłupie

Gość Kamciaa23333
jednem słowem cuś mie eł w kręgosłupie

Gość powinnas i to jak najszybciej
bo to moze byc albo nic niegroznego, albo...jak bylo w przypadku mojej mamy guz nerki, ktory okazal sie rakiem zlosliwym :((((, a tez ja bolal niby kregoslup. Czego Ci absolutnie nie zycze, ale przebadaj sie koniecznie. Pozdrawiam.

Gość niezły kocur
lec kobieto a nie pytaj. to powazne porazenie nerwu. neurolog lub chirurg - ortopeda ewentualnie rehabilitant-masazysta specjalista od kregosłupa i koniecznie rezonans lub tomografia chorego miejsca

Jeszcze sie pytasz? We wtorek idź do lekarza rodzinnego, po skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa, prawdopodobie wypadł ci dysk:)

Gość albo sie przeziebilas
i cie bola mięśnie,albo sie uderzylas/upadlas i masz zlamane żebro :o

Gość Kamciaa23333
Jezu :| ogólnie to byłam na urlopie u rodziców i się rozleniwiłam praktycznie nic nie robiłam mama mi pomagała z dzieckiem, przez 3 tygodnie chodziłam w obcasach, tydzien temu dopiero wróciłam do domu , może to od tego ? :P no pójde do lekarza we wtorek bo cholera wie od czego to może być :(