Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

i co teraz?

Polecane posty

nie mogę uwierzyć w to, co stało się dziś w nocy. Może jak z Wami tu pogadam, to uda mi się to jakoś w głowie poukładać. Byłam z moim facetem na imprezie halloweenowej i świetnie się bawiliśmy. Do czasu, gdy powiedziałam mu, że czas wracać (umawialiśmy się wcześniej, że o tej porze wyjdziemy) i że chyba jest pijany. zaczął się wściekać strasznie. wrzeszczeć, żebym mu oddała jego rzeczy, które były w mojej torebce. a kiedy mówiłam mu, żeby się uspokoił, złapał mnie za szyję, jakby chciał dusić. wyrwałam się. a on zrobił to znowu. znów się wyrwałam i walnęłam go w twarz. on wyszedł, ja też. każde z nas wróciło swoją taksówką do domu. to jest normalny, raczej spokojny facet, a przynajmniej tak mi się wydawało.... jak to się mogło stać????

Gość hahha tak normalny i
spokojny...kazdy tak jest a jak wypije pokazuje jak jest naprawde.Szkoda slow jakiego debila poznalas ale pewnie i tak zlapiesz sie na przeprosiny bo bedzie jutro dobry dla ciebie:)

jestem z tym człowiekiem od ponad dwóch lat, nie raz byliśmy na imprezie i piliśmy alkohol. ale coś takiego zdarzyło się pierwszy raz.

Gość TH is IT MW
lubisz takich suko

Gość gwoli wyjasnienia...
moze to wplyw Halloween a tak na powaznie, to tez bym sie przestraszyla po czyms takim na co to go jeszcze stac mysle, ze musisz powaznie z nim prozmawiac i powiedziec, ze jestes zaszkowana jego zachowaniem i masz wrazenie, ze pomimo ze jestescie juz tyle razem nie znasz go tak naprawde i zaczynasz sie go bac, co nie jest dobra baza na wspolne zycie pewnie bedzie sie wymawial ze nic nie pamieta tym gorzej dla niego moze kiedys wyskoczy do ciebie z nozem i tez nie bedzie pamietal

Gość bo dwa lata to za malo
zeby poznac niektorych facetow od podszewki.On taki jest i pogodz sie z tym a ty go tlumaczysz ze taki nie jest:)moze mu sie twoj perfum nie podobal i cie zaatakowac haha.Wiesz co glupia jestes zeby go jeszcze bronic i nie kopnac w dupe.a dwa lata bedziesz tutaj pisac ze nie wiesz co sie stalo z twoim mezem,ze cie bije i ma gdzies a taki nie byl.Byl byl tylko przejzyj na oczy

nie chcę go tłumaczyć. pracowałam kiedyś z ofiarami przemocy, pomagałam im, znam ten mechanizm. i napewno nie będę udawała, że nic się nie stało. gwoli wyjaśnienia - liczę na rozmowę z nim, ale raczej jej sama nie zacznę. nie tym razem. zobaczę, jak on podejdzie do tematu.

Gość jassssne
no kochana, ja to bym wziela nogi za pas i uciekala od niego jak najdalej!!! a tak powaznie,to zaczyna dziac sie cos niedobrego...