Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka675432222

Mój facet powiedział mi wprost, że nie jestem dla niego najważniejsza

Polecane posty

Gość aśka675432222

Mój facet wkurza mnie tym, że gra na iternecie w taką ge RPG. Pomaga mi owszem, jak go proszę ale wkurza mnie ta gra. Gdy mu o tym powiedzialłam on na to, że staram sie wymusic na nim aby było tak jak ja chcę, że nie można całego czasu poświęcać drugiej osobie, bo jakby tak było znudziłabym mu sie już po 2 dniach. Mówi, że zna zycie i wie, że nie ma takich par, które są szcześliwe 24 godz na dobę będąc razem. Twierdzi, że jak on wróci do pracy będzie inaczej, bo bedziemy tęsknić za sobą i wieczorem spędzać cza razem a teraz on musi mieć zajęcie.ja sie czuje samotna, dawniej przytulanie non stop teraz sie przytula tylko jak chce seksu. jest spoko itd ale wkurzaja mnie i ranią te jego mądrości życiowe, twierdzi, że szukam ideału którym on nie jest...czy ma rację? czy naprawde tak duzo wymagam?

Gość aśka675432222
a czemu tak myślisz? co jst ze mną nie tak?

Gość dobry wacet wart jest grzechu
Domowa żona ma rację 👄

Gość aśka675432222
pewnie masz rację ale wiesz on ma grę, ja nie mam nic jak narazie, ja tez wracam do pracy ale za 3 miesiące i przez ten czas będę mieć tylko jego. Sytuacja jest trudna bo mieszkamy od miesiąca w obcym miejscu gdzie nie znam nikogo, żadnej koleżanki..

no to znajdz sobie zajecie, poczytaj ksiazke, albo rozwin w sobie jakas pasje. nie musiscie przeciez 24h na dobe sie przytulac. kazdemu by sie to znudzilo. rozumiem, ze go kochasz, ale po pierwsze faceci nie potrzebuja az tyle czulosci a po drugie oprocz milosci istnieje jeszcze swiat zewnetrzny. skup sie troche na sobie.

Po całym dniu przytulania to wszystko boli :P

Facet wie co mówi i działa logicznie !

Dobrze mówi. Jak nie pracowałam i spędzaliśmy ze soba mnóstwo czasu-ba, miałam go dosc.... Teraz widzimy sie tylko 3-4godziny przed snem i tesknie za nim okrutnie...

Też myślę, że On ma rację. Będąc w związku również każdy potrzebuje czasu dla siebie. Nie tulenie 24 h na dobę jest istotne. Trzeba nauczyć się także żyjąc razem umiejętności zajęcia się czasem samym sobą.