Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

3 negatywne testy ciazowe..

Polecane posty

Gość ElewinkaMalinka
Kiedy byłam młodszą dziewczyną miałam ciąże urojoną . Uprawiałam tylko petting i miałam bzika na punkcie ciąży . Mimo,że dostawałam miesiączki i robiłam testy ciążowe to JA BYŁAM PRZEKONANA ,ŻE ROŚNIE MI BRZUCH . No a co z tym,że drażnią mnie zapachy itd ? Może to byś od przeziębienia ?

Gość ElewinkaMalinka
Miesiączka jest prawdopodobna w ciąży . Moja mama ze mną tak miała,ale wiadomo jakie jest zagrożenie - poronienia i ciąży pozamacicznej . Ale testy na pewno pokazują prawdę :* ! A jakie robiłaś ? I minęły przynajmniej 2 tyg od ostatniego stosunku ?

Gość ElewinkaMalinka
Tzn czy od stosunku do zrobienia testu minęły 2 tyg. Źle ujęłam w tamtym wpisie .

Gość ElewinkaMalinka
Jeżeli robiłas quick vue to daję sobie rękę uciąć ,że nie jesteś :* !

Gość ElewinkaMalinka
Jeszcze takie pytanie ... Bo ja jak dostałam okres to akurat poszłam na imprezę. Bardzo dużo alkoholu wypiłam. Czy to mogło spowodować,że miałam słabszy i krótszy okres ?

tak , alkohol mogl spowodowac na pewno taka reakcje. jeszcze mam w torebce jeden test quickk vue , poczekam na miesiaczke , a to jeszcze z 10 dni i zrobie ten test..

Gość ElewinkaMalinka
Poczekaj na spokojnie :* Ja Ci mówię ,że nie jesteś ! Ale wiem po sobie ,że musisz sama sobie to uświadomić :) :* . A czujesz się w ogóle,że masz w sobie czlowieczka ? Bo ja uświadomiłam sobie,że tego nie czuję.... nie mogłabym tego nie czuć będąc w ciąży :) .

ja juz nie wiem... mam objawy ciazy ,a moze sobie je sama wymyslam , NIE WIEM.. jedynie co czuje mrowienie w piersiach , czasem mam zgage ( ale to i czesciej mi sie przytrafialo ) nie wiem...

Gość ElewinkaMalinka
Ja też mam zgagę . Nie pij w czasie jedzenia po prostu :) . Może to pomoże . Poza tym uświadom sobie,że np. mdłości występują podczas zmęczenia i niewyspania . Zgaga - podczas popijana jedzenia . Częste robienie siku np przez to,że o tym myślisz !

Gość ElewinkaMalinka
Bardzo możliwe. Co do robienia siku ... ja tez tak mam ! Albo gdy ide gdzies i wiem,że nie będę miała gdzie sie wysiusiac to od razu mi sie wlasnie chce :(. Albo do godziny 20 moglabym wcale nie robic ... dopiero gdy klade sie do lozka,czy siedze sobie na laptopie to czuje jak czesto siku mi sie chce. Nasza podświadomość nie zna granic :*

Gość ElewinkaMalinka
24 będę mieć w grudniu :) .

Gość ElewinkaMalinka
Hahaha :P Ale kobiety mają coś takiego w sobie :P . Zawsze coś do głowy jak uderzy to później ciężko sobie wybić :) . Moja mama mi opowiadała,że też miała takie obawy jak była młoda ,a trzeba zaznaczyć ,że pewien czas temu to było :) !

dlatego kobietki powinny trzymac sie razem i sie wspierac ;) a nie wygadywac tylko jedna na druga , jakie to glupie , ze o takie rzeczy na forum sie pytaja , bo wkoncu po to one tu jest :)

Gość ElewinkaMalinka
Dokładnie :) ! Ja też nie raz i nie dwa zakładałam tu różne tematy ... Człowiek nie jest wszechwiedzący . Często musi poznać opinię innych,żeby dostrzec , że są inne możliwości niż jego . Po to jest forum ,a nie po to ' jak boisz się ciąży to wara od seksu ' .

Gość ElewinkaMalinka
No właśnie haha :) . A ja na kafe siedzę bo gorączka 38 stopni i chora :( . Przynajmniej kogoś poznać można... a tak mi się nudziło paskudnie :) !

Gość szczesliwa mama Kuby
ja 2 lata temu też miałam plamienie zamist okresu, zrobiłam 4 testy i wszystkie okazały się negatywne, ale cały czas miałam powiększone piersi i zaczęła mi dokuczać zgaga pierwszy raz w życiu. Dla pewności zrobiłam badania krwi na beta hcg i okazało się że to ciąża! Dziś mam Kubusia :-D

Gość szczesliwa mama Kuby
aaaa i zapomniałam dodać że plamienia miałam co miesiąc w ciązy, aż do 4 miesiąca

Gość ElewinkaMalinka
Jak dobrze,że takie ' przypadki ' jak ' mama Kubusia ' zdarzają się rzadko :) ! Jak robi się test ciążowy jeden dzień po zapłodnieniu to możliwe . Robiłaś ponad 2 tyg od ' rzekomego zapłodnienia ' więc nie stresuj się cholewcia ! Niemożliwe ja Ci mówię :D .