Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

3 negatywne testy ciazowe..

Polecane posty

Gość jasne, że tak
ile ci się spóźnia?

Gość nic w glowie buu
nie jestes w ciazy:-) ile Ci sie spoznia okres? bralas jakies leki? bylas chora? moze stress?

Gość nic w glowie buu
kobietko ama to samo..zamiast krwawienia brazowe plamienie..ja mam wkladke z hormonem..wiec to od tego..a Ty po prostu masz zaburzenia..spoko za miesiac dostaniesz juz normalnej miesiaczki:-)

tak bardzo sie boje ;(( a miesiaczke powinnam dostac dopiero gdzies w okolicach 10 listopada , jeszcze tyle czekania.. a kolejny test czeka w torebce... martwie sie bardzo.. ciagle odczuwam "cos" w piersiach..

Gość nie boj sie to zmiana klimatu
ja czesto zmieniam klimat wiem cos o kluciu i wrazliwosci tzytzkow po tym.plamnienie w ciazy nie jest takie dlugie mialabys kilka plamek tylko a nie 6 dni.nie boj sie!

Gość nic w glowie buu
masz zaburzenia..to normalne..uspokoj sie..nie jestes w ciazy:-) tez czesto podrozuje i nie raz tak mialam przed zalozeniem wkladki..wiec luzik kobietko:-)

Gość nic w glowie buu
a po co? kup sobie zamiast tego dobre czerwone winko i milego wieczorku:-)

Gość nic w glowie buu
wyluzuj i sie napij..a czerwone wytrawne pomaga :-) i jest zdrowe

ja tak caly czas mam po zmianie klimatu sa ciezkie nabrzmiale itd,to napewno nie ciaza....

Gość nic w glowie buu
jestem pewna...tez teraz tak mam:-)

no i bylam w ciazy tez to wiem jak plamienie wyglada.....masz normalny okres tylko organizm jest na razie w szoku,za malo razy zmienilas klimat i sie nie przyzwyczail.po kilku razach wiecej juz bys tego nie czula a poki co to jest normalne...

sutki mi sie zmienily , ciagle sa twarde i sterczace , a nigdy takich nie mialam.. a poza tym nigdy tez takiego plamienia nie mialam.. moze to dlatego , ze bylam pierwszy raz w afryce..

Gość nic w glowie buu
Afryka!! no wow!!!:-D

najpierw troche krwi , potem brazowe plamki , tak na prawde to by mi jedna podpaska na dzien starczylo.. czasami od poludnia do wieczora juz nic nie bylo , sucho... moze to jednak ciaza..

w ciazy ma sie przeczulice tzn ze piersi bola nawet od dotyku materilau ubrania i to ogromnie bola anajbardziej okolice sutkow,ale tak nie do wytrzymania....a takie nabrzmienie klucie itd to nie jest od ciazy.a co do plamienia-nie potrzebowalabys nawet jednej podpaski dziennie gdyby to byla ciaza.

napewno nie ciaza,zmiana klimatu po prostu.zaufaj,ja tez tak mialam :) w ciazy to sie ma takie plamienie ze jedna plamka na majtack sie zrobi i koniec a cycki masz ochote sobie urwac z bolu.jesli tego nie czujesz to w ciazy nie jestes.a powiem ci wiecej-jak bedziesz sie tak stresowac to sie zablokujesz i nie dostaniesz nastepnego okresu.wyluzuj.

hmmm bo ja najbardziej rano plamilam z krwia troche.. od poludnia do wieczora to czasem nic.. ale trwalo to tyle dni.. w drugi dzien to potzrebowalam wiecej nic jedna podpaske . Piersi mnie nie bola , czuje jedynie to mrowienie.. gdy dotykam sutkow , tez mnie nie bola.. moze mam cos z hormonami ? czegos mi brakuje ? lub czegos za duzo ? ale ja mam dopiero 22 lata :(

ee to jak tak plamilas to nie ciaza na bank.mialas okres tylko skapy spowodowany zmiana to wszystko.w ciazy o takim plamieniu mowy nie ma.

ale przeciez niektore kobiety maja normalny okres ( sama znam taki przypadek , przez 9 miesiecy normalny okres ) ale ona zadnego testu nie robila , a ja juz 3

Gość ElewinkaMalinka
Mnie pomożecie ? Kochałam się z chłopakiem na początku sierpnia . Po tym dostałam okres . Na okres we wrześniu bardzo bolały mnie jajniki ale to były dni płodne podobno . Dostałam b. silny okres, pełno tych skrzepów i krwi - trwał ponad 8 dni . Okres w październiku miałam tydzień temu .. nie był już tak mocny i obfity . Trwał ok 6 dni i skrzepy były tylko w pierwszych 3 dniach . Później sama krew. Piersi mnie nie bolą ani nic, ale jestem bardzo przeziębiona ... i gdy kaszlę kręci mi się w głowie . Drażnią mnie również różne zapachy . Jest jakieś prawdopodobieństwo ,że jestem w ciąży ?