Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiadka alkohooolikkkaa

sąsiad alkoholik!!

Polecane posty

mój sąsiad 30 letni kawaler mieszkajacy z matka , codziennie pije , wywraca się na schodach , biega po klatce z góry na dół podlewa kwiatki tyle ze rozlewa wode na klatce kłóci sie z matka czasem chyba ja nawet bije tak mi sie wydaje a szarpie napewno wymusza pieniadze i co najgorsze w nocy nie daje spac hałasuje puszcza jakas muzyke głośno ja nie wiem nikt z innych sąsiadów nic nie reaguje i ja tez boje sie wezwac policje bo nie wiadomo potem co taki wymyśli z zemsty , raz z nim rozmawiałam obiecywał ze sie uciszy on i jego towarzysze bo często sprowadza sobie podobnych i pija razem czasem nawet z ta matką żlopią szokkk , pomózcie co robić bo jestem wykończona?

Gość nic w glowie buu
ty mu teraz wlacz muze na maxa..niech sie meczy na kacu:-P

żal mi innych sąsiadów bo to się jednak niesie po bloku

Gość nic w glowie buu
a tam..oni zrozumieja:-P dawaj jakies techno na maxa:-P

Gość walcząca z sąsiadami:D
jak mnie wkurwiają ci inni sąsiedzi co potrafią narzekać w swoim "zaciszu domowym" , ale nic nie zrobią tylko czekają jak się ktoś inny odezwie żeby uskutecznić takiego jednego drania z drugim co nie daje wszystkim spokoju!!! to cioty i tyle!!! zamiast wziąć się za niego wszyscy razem to ...szkoda gadać!!!!

Gość jassssne
dokladnie. ja tez mam jednego siasiada pijaka,al e spoko,nie halasuje,a po drugiej stronie... boze! to jacys debile! kiedys tak sie bili chyba 2 godziny prawie do 6 rano,mam male dziecko,zareagowalam.wynajmuja mieszkanie,zadzownilam z zastrzeoznego do wlascicieli. uspokoilo sie od tamtej pory.

łatwo tak powiedziec ale tu sasiedzi nie chca własnie nic zrobic , a sama nie chce bo mieszkam sama i poprostu boje sie tego typa

Gość kurza twarzzzzzzzzz
kurza twarz, chyba caly blok to niedorajdy zyciowe dzwonisz upierdliwie na policje za kazdym razem przy zaciszaniu ciszy domowej i miru domowego - co w tym trudnego? czego od nas oczekujesz?

Gość kurza twarzzzzzzzzz
zaciszaniu = zaklocaniu

Gość walcząca z sąsiadami:D
kurza twarz, chyba caly blok to niedorajdy zyciowe- :D - to są ci wszyscy co liżą dupę wszystkim na około byleby być lubiani,że są dobrymi sąsiadami-cool i trendi:D nie widzą ,że są naiwnie wykorzystywani!!!

własnie moj sasiad wrocil ze sklepu i mial cała torbe piwska