Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-cze gewara

Typek zostawia dziewczynę w ciąży samą sobie - jak pomóc

Polecane posty

Gość anty-cze gewara

dowiedziałem się, że chłopak, który zrobił dziecko mojej znajomej, krótko mówiąc teraz "wypiął się" na nią i dziecko. Jest ona w ciąży od kilku tygodni, ten koleś z początku był w szoku, potem gadał że niby sie cieszy i będzie ok, a teraz ich kompletnie olał zasłaniając się związkiem z inną laską. W jaki sposób mogę pomóc swojej znajomej, a temu kolesiowi przemówić dosadnie do rozumu. Aborcja, zastępcze tatusiostwo z mojej strony a także użycie pięści i siły w stosunku do tego typa - odpadają. Dodam, że to nie jest szczeniactwo - ona 22 lata, on kilka lat starszy.

Gość to mogla
trzymać nogi przy sobie

mysle, ze twoja rola jest bardzo ograniczona.Nie sadze bys wiele pomogla, jesli facet tak postepuje. Chyba , ze liczysz byc jej podnozkiem , ale nie warto raczej. . Mialam przyjaciolke, ktora maz zostawil z malenkimi dziecmi, mowiac , ze juz ja nie kocha.Probowalam z nim rozmawiac, wskazywac tragizm sytuacji ,bez skutku.Wrecz wywolywalo to jego irytacje. Natomiast ja przez lata pomagalam jej finansowo, dawalam wsparcie a ona brala, brala i na koniec nasza przyjazn przekreslila jak nic nie znaczacy uschly lisc. Za duzo nie wkladaj w to emocji , bo to jest nie twoja sprawa :-)

Gość prawie rozwódka
nie wkładaj palców między drzwi... znasz to powiedzenie? Jeżeli chcesz pomóc skup się na tej dziewczynie.

Gość mamzdanie
hasta la victoria siempre comendante Che Geuvara!

Gość obczaj jakie są prawne
możliwości, żeby kolesia zmusić do alimentacji i pomóz pannie się za to zabrać

Gość arnika n1
Pomoz zalatwic jej alimenty wspieraj psychicznie a jak juz bedzie taka potrzeba to zagladaj do niej i czasami jej cos pomoz przy malym.

Gość Ta... Ehe ehe
Mówisz, że to nie jest szczeniactwo, bo laska ma 22. No zobacz jak sobie radzi w tym "dojrzałym wieku". Jej sprawa, może w przyszłości bedzie bardziej przewidywalna...

Gość tarot PROMOCJA weekend
przepraszam w poprzednim poście pomyłka tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 120 ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielak65@wp.pl< br /> gg 2843252901