Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem.....

No ale jak to...???

Polecane posty

Gość bo nie wiem.....

Wiem, że jest tutaj pełno takich tematów, ale ja chce zadać jedno konkretne pytanie: Czy to jest możliwe, żeby kobieta dwa dni po zapłodnieniu odczuwała jakiekolwiek obiawy? No kurcze, nie chce mi sie w to wierzyć ale mam straszne mdłości od wczoraj, odbija mi sie i mam zaparcia... Ostatnią miesiączke miałam 14.10 i trwala do 22. No i współżyłam przed wczoraj. Help!

no tak, jak zwykle. kretyn, palant, palant, kretyn i tak na zmiane... czy ktoś może mi pomóc i napisać coś sensownego?

Musiałam napisa pod czarnym nickiem bo widze, że pomarańczowych to tutaj dość dziwnie traktują...czy ktoś może mi doradzić?

No pójde jak bedzie trzeba, ale czy myślicie, że to jest możliwe po 2 dniach? przecież ginekolog i tak mi nic konkretnie nie powie po takim czasie...tak myśle

no raczej jest to niemożliwe po dwóch dniach ginekolog może ci powiedzieć dopiero po3-4 tygodniach jeśli ci zrobi usg dopochwowe bo inaczej też nie tak po ok 2 tygodniach wyjdzie ci test ciążowy dostępny w aptece

ale myślisz, że to możliwe, że te mdłości to z powodu ciąży? że już bym je odczuwała?

mogłaś się czymś zatruć albo jakaś choroba cię bierze bo generalnie jest to niemożliwe, po dwóch dniach to jeszcze może plemnik ci nie doleciał a jak nawet pofrunął to i tak na wszystko za wcześnie

Gość niebieskaczekoladka
Nie, to nie jest możliwe, żebyś odczuwała mdlości jako objaw ciąży. I litości kobieto, jak nie chcesz być w ciaży to zabezpieczaj się!

Dzięki dziewczyny:) Wiem, że to nie odpowiedzialne z mojej strony ale my gumek po prostu nie możemy używać a hormonów się boje i nie bede brala. No i mam problem...