Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do pozycjuyoane

Umówilibyscie sie z facdetem który jest od was gorszy?

Polecane posty

Gość pytanie do pozycjuyoane

np. w lozku albo nie ma tyle kasy albo ma gorsze auto?

Gość Co było nie tak z tematem
A jak facet może być gorszy w łóżku od kobiety ?

Gość najpierw musiałabym sie
z nim umowic, zeby wiedziec czy jest "gorszy" w łozku :P

Gość iuhui
a ty uwazasz sie za lepsza tylko dlatego, ze masz lepsze auto?:O dlaczego puste isiotki maja tak wysokie mniemanie o sobie?:O

Gość Co było nie tak z tematem
Droższy samochód oznacza lepiej płatną pracę, lepiej płatna praca to "lepsze radzenie sobie w życiu".

Gość bele de jour1
niekoniecznie. Samochod mogli kupic rodzice. Malo tu takich na kafe??

Gość bgyuguy
Droższy samochód oznacza lepiej płatną pracę, lepiej płatna praca to "lepsze radzenie sobie w życiu". gowno prawda. Znam idiotke, ktora ledwo co studia prywatne skonczyla, a jezdzi mercem, bo miala sposnora, ktory zostawil jej to auto, bo ta zagrozila, ze wszystko powie zonce. I co, taki pustostan ma sie czuc kims lepszym, bo ma merca?:O

Gość załóżmy że ja chłopek
co lubi placki ziemniaczane umówię się z damą gustującą w sushi. To się zwyczajnie nie uda ;).

A co złego jest w posiadaniu mercedesa ? :classic_cool:

Gość mamzdanie
a ja mam tylko rower... jestem zerem?

Gość bgyuguy
A co złego jest w posiadaniu mercedesa ? a kto mowi, ze jest w tym cos zlego??:O Mowie tylko, ze to nie powod, aby czuc sie lepszym od kogos innego. Widze, ze wychodzi tu mentalnosc Polaczkow. Dlatego za granica czesto ludzie zapierdalaja od rana do wieczora, mieszkaja w nieciekawych warunkach, jadaja syf, ale maja super samochod, bo przeciez trzeba wjechac czyms porzadnym do Polski, aby sasiedzi i znajomi byli zazdrosni:O

,,Co było nie tak z tematem Droższy samochód oznacza lepiej płatną pracę, lepiej płatna praca to "lepsze radzenie sobie w życiu".'' albo wielka pożyczka lata spłacania i telefon wart ponad 1000zł z mixa;)

ech.. nie umówiłabym się ! każdy dąży aby miał jak najlepiej na własne życzenie pieprzyć sobie życie oj nie ! Choć zależy jak by był madry, zaradny i dobry .. to czemu nie !

a i moim zdaniem auto to rzecz nabyta ! byle nie maluch i jest ok..:p pozatym jak ktos jest zaradny i pracowity kasę może zdobyc i dorobić sie majatku a seks no cóż ..nie każdy jest Casanowa ..pozatym seks jest najmniej ważny teraz można samemu się zaspokoic, albo wynająć pana na noc i już !

Gunowy fiut faceta z silnymi ramionami nie zastąpi. Fakt zaradność rzecz ważna ale tu temat wytaźnie wskazuje na niezaradnego (bo facet przeważnie starszy od babki rok dwa lata) a ma mniej.

Gość ...----...
idiąc tym tokiem rozumowania ciężko by było znaleść kogoś dla siebie. skoro ja nie umówie się z kimś gorszym, to ten leszy nie owinien umówić się ze mną. czyli muszę sobie znaleść kogoś z takim samym wykształceniem, samochodem, racą i doświadczeniem seksualnym. a co jeśli w trakcie związku ta druga osoba znajdzie leszą race

Jak gorszy :O Masz jakieś dziwne myślenie czyli facet mysi byc we wszystkim lepszy mieć lepsze auto byc lepszy w łóżku mieć więcej kasy tak ?:O jakoś głupio myślisz a z resztą ja tak ludzi nie oceniam

Jak facet może być lepszy od kobiety w łóżku ? Jak mu dłużej drętwieje język to jest lepszy czy jak ?