Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaa91

problem z waga ;((

Polecane posty

Gość Paulaaaa91

Hej mam problem z wagą nie mogę wrócić do formy i kompletnie nie wiem co o sobie myśleć. ostatnio gdy miałam iść na basen zorientowałam się, że moje koleżanki mnie oszukują. zawsze mnie zapewniają, że nie jestem gruba i że żadna dieta nie jest mi potrzebna. teraz widzę że wierzyć im chyba nie mogę.. ale nie wazne mam 18 lat i nie chce tak wyglądać help :( i nie podawajcie mi diet a raczej sposoby na to by nie jesc. chyba ze uwazacie ze to dobra figura? szczerze a nie złośliwie bo jestem osobą dość wrażliwa i nie lubię jak ktos jest dla mnie zlosliwy. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/656b8429f674a078.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e71a495ad98349a4.html

Gość Paulaaaa91
mógłby mi ktoś normalny odpisać...

Gość szczeraaaaaaaaaa
no faktycznie srednio to wygląda. pij duzo wody i pal duzo papierosow nie jedz slodyczy i jedz bardzo malo dwa razy dziennie. bedziesz szczupla

Gość karil cech
ja bym cię tam ruchał 🖐️

Gość Paulaaaa91
szczera ale ja nie paliłam nigdy papierosów i nie pale narazie. ale slyszalam ze maja dobry wplyw na metabolizm a co do jedzenia juz wole ni nie zrec ui miec anoreksje albo jakies inne gowno niz taki tluszcz tylko zawsze zawalam i jeszcze te 'szczere' kolezanki....

Gość Ta druga.
Kochanie masz śliczne zwarte ciało.nie jedz słodyczy i będzie super.żadnych papierosów.zrezygnuj z kolacji i tyle. I założ większe majtki

Fajna figurka, jedynie powinnaś popracować nad brzuchem - nieco i byłby ideał. Może jakieś hula - hop? :)

Gość nic w glowie buu
nie jestes gruba..nie patrz co mowia inni..Ty masz sie dobrze czuc we wlasniej skorze:-D