Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alma Rey

Jak dbać o urodę ?

Polecane posty

Gość Alma Rey

Witam. Chciałabym Was zapytać, jakie Wy macie domowe sposoby dbania o urodę ? Czego używacie żeby cera była ładna? Co robicie jeśli macie krostki jakieś na twarzy? Czy jest jakiś sposób aby pojaśnić piegi domowym sposobem ? Jak skutecznie się pozbyć włosków na udach i rękach? Jak dbać o włosy kręcone, żeby szybko urosły, były ładne i gęste? I proszę, żebyście mi dokładnie opisali przez jaki okres czasu tego uzywacie. Dziękuję.

Gość Alma Rey
Proszę o odpowiedzi.

Gość no to tak
cera: dobry krem nawilzający, zero solarium , papierosów, syfów nie mam , wiec nic nie robie piegi : nie mam, podobno cytryna działa włosy skutecznie usunie tylko laser, innych sposobow nie ma włosy kręcone: odzywka , maska, nie suszyc suszarką ( włosy kręcone czesto sie przesuszaja)

Gość Alma Rey
Ale czego używać do tej maski na włosy?

Gość Edmunt Pipa
nowoczesnie po europejsku to w łazience zamiast wody golden shower dla ochłody

Gość no to tak
mozesz zwyczajnie kupic maski ... mozesz tez zrobic np żółtko +nafta kosmetyczna ., na głowe, owin ciepłym recznikiem i potrzymaj troche na głowie

Gość pyt nr 1...
na cere i przy okazji zdrowie - picie herbatki z szalwii na piegi - coz domowe sposoby moga nie pomoc wiec ja polecam krem ktory sama uzywam - krem wybielajacy rpzebarwienia Flos-lek - kosztuje ok 18 zl i mi wystarcza na miesiac albo dluzej a stosuje go 2 razy dziennie, efekty wiadac juz po 2 trygodniach, a ja mam dosyc duzo piegow i po tym kremie sa bardzo jasne tak wiec polecam bardzo ::) No i mozesz mic soczki marchwii na poprawe kolorytu cery itp tylko ja bym nie radzila pic za duzo jezeli amsz jasna karnacje jak ja bo ja po miesiacu przestalam je pic codziennie bo troche pomaranczowa sie zrobilam :) No i przedewsyztskim jedzenie warzyw i owocow:) Na wlosy - plukac je naparem z pokrzywy :0 w sumie moim zdaniem nie oplaca sie robic jakichs domowych specyfikow do wlosow, twarzy itp o niektore wychodza o wiele drozej niz kupienie jakiejs jednorazowej maseczki w drogerii za 2-3 zl. w sumie e necie ejst dodyc duzo przepisow na domowe maseczki wiec sobie posuzkaj :)

Gość humorzasta nastolatka
a co ja mam powiedziec dopiero 14 lat i cala w krostach na twarzy ? :( przed okresem to juz w ogole masakra, nie pomagaja zadne kremy zineryty itd :(

Gość jesicabluuu
napar z pokrzywy

Gość niezalogowana furgonetka
idż do dermatologa... tu nic innegio nie pomoze..:/

Gość humorzasta nastolatka
bylam u dermatologa juz nie jednego :(placilam spore sumy za wizyty jak i leki przepisywane

Gość niezalogowana furgonetka
ja miałam lek IZOTEK grożny ale skuteczny