Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Mysza

Mam 191cm. Jak sądzicie czy to za dużo?

Polecane posty

Gość jak jestes facetem to
ekstra , ale sądząc po nicku tos baba- wiec jestes wielka jak topola- współczuje

Gość bogaty zygmunt
ładna długonoga wysokoskanalizowana

Gość Alma Rey
Powiedz najpierw czy jesteś kobietą tak jak w nicku, czy facetem? Jeśli kobietą - zdecydowanie dużo. Jeśli facetem - u niektórych norma, zależy od wzrostu rodziców, tak samo jak u kobiety.

ojej, to jestes bardzo wysoka. Moj maz ma 192cm wzrostu ja tez jestem wysoka 176cm ale zawsze mailam na tym punkcie kompleks do czasu jak stk mojego meza. Bedziesz chyba miala prblemy ze znalaezieniem sobie meza.

Gość Słodka Mysza
Jestem kobietą .. :( Naprawdę aż tak źle o mnie myślicie? Do tej pory jakoś bardzo mi to nie przeszkadzało .. otaczam się wysokimi ludźmi , moja rodzina jest wysoka, znajomi, moji chłopacy mieli 197 cm i 202 cm, ale obecny ma tylko 187 cm :( Nie powinnam przy nim nosić szpilek 6 cm ?

Gość Słodka Mysza
jagódka dla mnie jesteś niska ...

Gość Edmunt Pipa
wysokie Niewiasty są piękne mają wdzięk , karyple niskoskanalizowane niewywrotne rzadko kiedy są zgrabne. mają takie kacze nózki. piękne są wysokie Kobiety

Gość Nie moge w to uwierzyc**
A nawet jak jest to za duzo to co mozesz z tym zrobic???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ale ludzie zakladaja glupie topiki

Gość Słodka Mysza
Ednund dzieki :) do "nie moge w to uwierzyc" gdybyś nie zauważyła: Pytanie nie brzmi "jak zmniejszyć swój wzrost" interesuje mnie opinia innych na mój temat, co widać w temacie. Jeśli nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz :P Seuarium grałam w siatkę :) Nie zastanawiałam się do tej pory nad tym, póki nie zakochałam sie w facecie 187cm... Ale teraz myślę jak przy nim wyglądam? Czy wypada założyć szpilki? Wszyscy mi mówią, że jestem ładną dziewczyną, "dumą rodziny", mam długie, gęste, naturalne blond włosy, niebieskie oczy "ponoć coś maja w sobie jakiś czar", dość duży biust, ciało ładne wysportowane, ogólnie bardzo dbam o siebie, lubię się malować, stroić i nieskromnie mówiąc uważam się za ładną i jestem zadowolna z siebie, faceci często mnei poidrywają, zagaduja, chcą poznać... Ale mój ma 187 cm ... I przy nim czuję się za wysoka, jakbym nie pasowała do niego ... On ma niską rodzinę oni chyba uważają, że jestem za wysoka ... :(