Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otworzyć granice

Czy ktoś planuje protestować przeciw marszowi faszystów 11 listopada?

Polecane posty

Gość Otworzyć granice

Wybieracie cię protestować przeciw temu marszowi faszystów 11 listopada? Będzie mnóstwo fajnych ludzi, serdecznie zapraszam. Nie możemy dopuścić do tego by jacyś faszyści manifestowali swoje chore poglądy, nie bądźmy bierni, nie pozwólmy na robienie pośmiewiska z Polski w Europie. Protesty zapowiedziały różne organizacje gejowskie, feministyczne, lewicowe. Naprawdę będzie fajnie i będzie mnóstwo fajnych ludzi.

Gość nic w glowie buu
ale o co kaman? gdzie Ty mieszkasz? jacy faszysci?:-0

Gość Edmunt Pipa
o bojówki młodzieżowo-netowe POlszewi się wypierdzają. lewactwo-robactwo wszystko co nie po ich myśli nie internacjonalistyczne to faszystowskie.

Gość Obie są niezłe,ale najbardziej
Ja się nie wybieram, nie lubię organizacji feministycznych,gejowskich,ani lewicowych.Uważam ich za świrów. Poza tym razi mnie Hipokryzja środowisk lewicowych,które uważają faszyzm za zło, a komunizm za szlachetną,chociaż wypaczoną ideę.

ja się chyba wybiorę, patriotyzm powinien być w sercu, a jego manifestowanie to nic innego jak faszyzm

Gość nic w glowie buu
ja tam jestem lewicowa i ..uj:-P

Gość przeciętniak__
fajnych ludzi? mówisz o anarcholach, homosiach, feministkach, pedofilach, nielagalnych imigrantach i innych podejrzanych personach? normalny obywatel prędzej poprze marsz narodowców. Co możecie zaoferować zwykłym ludziom poza gwizdaniem, hasłami no pasaran, bojkotem święta narodowego? pewnie jedynie jakimś afterparty w klubie z drag queen i tanim techno...

Gość Edmunt Pipa
I LEWACTWO NIE ZAKŁAMYWAĆ - FASZYZM TO NIE NAZIZM jak byście chcieli ściemnić

Gość nic w glowie buu
no ale gdzie ten marsz? ze sie nieskromnie zapytam..kuzwa!!!

w warszawie, ja sie chyba wybiore manifestowac przeciw temu marszu, wladze nie powinny pozwalac na takie parady faszystowskie

Gość nic w glowie buu
fenksik za odpowiedz:-) a swoja droga to protestujcie sobie o co tylko chcecie..jam jest lewicowa:-P

Gość przeciętniak__
tak Bazieńko, oglądaj dalej TVN i czytaj Wyborczą, oni będą myśleć za Ciebie. Czy ktoś z Was czytał choć program demonstrujących organizacji? I wskaże podobieństwa z faszyzmem i nazizmem. Ale anarchiści może zachęcą Was tym oto poradnikiem na kontrmanifestację http://www.ack.most.org.pl/images/ABC_demonstranta.pdf

mam w dupie twoje podobieństwa! jeśli ktoś jest patriotą to niech sobie będzie w sercu i niech się z tym nie obnosi! obnoszenie się z tym jest pretensjonalne i to zwykły faszyzm! wystarczy popatrzeć na historyczne nagrania z Hitlerowskich Niemiec tam było tak samo! takie same demonstracje organizowali faszyści! a jak ktoś jest patriotą to nie powinien potrzebować odgórnie narzucanych świąt i powinien mieć w sercu patriotyzm! ale faszyści narzucają nam święta! narzucają wszystkim taki 11 listopada, nie zwracając uwagi na to że w Polsce żyją też niepatrioci, Rosjanie, Niemcy, w ogóle się z ludźmi nie liczą i z ich uczuciami, narzucają święto które może niektórych obrażać!

Gość Czyli Francja jest państwem
faszystowskim,organizując defilady z okazji świąt państwowych.

Gość bazienka idac tym tropem
myslenia nalezaloby zabronic w swiecie jakiegokolwiek publiczengo pokazywania czegokolwiek, bo zawsze komuds sie to moze nie spodobac.Od festiwali filmowych począwsszy, na dekoracjach swiatecznych sklepow skonczywszy. Nie czujesz sie patriotą - nie idz na demonstracje i tyle w temacie.Mam nadzieje,ze ten temat to prowo.

Gość Ogólnie wszystkie państwa są
chyba faszystowskie,bo mają swoje święta narodowe.

Gość bo tak i już
Bazienka Twoja ignorancja jest wręcz ujmująca... To samo moge napisać o feministkach, homoseksualistach itp itd, jak ktoś nim jest niech bedzie w sercu, nie potrzebujujemy np parady równosci czy jak to się tam zwie, bo kogoś to też może obrażać ! nie wszyscy utorżsamiają się z tymi ideologiami ;) Po za tym jakbyś kochana kiedyś wyjechała za granice to jednak zdałabyś sobie sprawe że jesteś na innym terytorium i wypada szanować inną kulture i tardycje. Nie rozumiem w czym to święto przeszkadza np. rosjanom i niemcom ? To nasze święto a oni sa na terytorium naszego państwa. Aaa i 8 kwietnia zróbmy manife przeciwko dniu kobiet bo transeksualiści mogą się poczuć obrażeni :) paranoja i wybiurcza tolerancja :)

Gość przeciętniak__
Bazienko widać u Ciebie braki w edukacji... Polecam podręczniki z doktryn politycznych ale zapewne nie zrobisz nic w tym kierunku, aby nie powtarzać durnych haseł lewackiej swołoczy. Zresztą program NSDAP i Hitlera był zasadniczo lewicowy - mówimy o narodowym socjalizmie... Kto Ci narzuca te święto? Przecież tego dnia możesz zwyczajnie spać cały dzień, pić alkohol albo oglądać filmy . Nikt Ci nie karze iśc na pochód czy defiladę. Tobie chyba przeszkadza, że tego dnia większość zamknięta jest galeria handlowa... Ostro, 11.11 będzie przemawiał "faszysta" Komorowski a "faszysta" Tusk będzie stał tuż Nie wiem co jeszcze trzeba zrobić dla odkłamania stereotypu, że niby polscy narodowcy wielbią Hitlera.

haha hitler lewicowy haha skąd ty bierzesz dopalacze? hitler był prawicowy! wszyscy to wiedzą że nazizm i faszyszm to ideologie prawicowe! tak jak prawicowy jest pis i po!

Gość bo tak i już
bazienka czy ty wogóle znasz założenia lewicowe, prawicowe i faszystowskie ? ale takie czyste, ideologiczne ? I niestety musze Cię rozczarować, na naszej scenie politycznej nie ma już parti ani czysto prawicowych a nie lewicowych... wszystkie ruchy zostały w jakiś sposób pomieszana i mają mało wspólnego z pierwotną ideoligią ;)

mam gdzieś wasze załozenia! jestem panczenistką i panczenizm powinien być religią państwową aw wszystkie ideologie to sprawa prywatna i powinny byc zakazane w głoszeniu! tylko panczenizm powinien być religią państwową!

Gość Rubense
no dalej pomioty michnika, gwizdki w ryj i protestować przeciw polsce

Gość bo tak i już
" zakazane w głoszeniu "- śmierdzi mi tu totalitaryzmem i faszyzmem :P

Gość bo tak i już
bazienko spokojnie, ja rozumiem że brakuje Ci merytorycznych argumentów bo do tego trzeba troche wiedzy ;)

Gość kiedy ten marsz i gdzie

Gość SIEG HEIL!
SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL!