Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markerka2000

Uzalezniam swoj nastroj od tego jak wygladam

Polecane posty

Gość Markerka2000

Gdy wlosy nie chca mi sie ukladac mam zepsuty caly dzien, gdy przed okresem twarz mi sie swieci jak psu jajca, wyskakuja mi pryszcze mam ochote nie wychodzic z domu, nie mam kurtki na teraz i chodze w starej i rzygac mi sie chce gdy musze ja ubrac i wyjsc z domu. Gdy super sie ubiore, twarz mam gladka, wlosy puszyste super ulozone to chocbym w pracy miala zjebany dzien i byla poklocona z narzeczonym i tak mam dobry nastroj:O

Gość dlaczegoooooooo
to normalne, ja też przed okresem mam kilka wyprysków na brodzie i nie podobam się wtedy sobie i wierz mi, że nie mam wtedy na nic

Gość 22 lata
Tak to niestety jest, ja też jak mam poczucie, że źle wyglądam, to humor mam do d**y i jestem niemiła dla ludzi w pracy :/

Gość Markerka2000
Kiedy jeszcze chodzilam do liceum i studiowalam to z tego powodu potrafilam nie pojsc na zajecia nawet jesli mialam cwiczenia na ktorych obecnosc byla obowiazkowa i wiedzialam ze bede miala klopoty:O

Gość 22 lata
Hehe, ja kiedyś pojechałam na wagary do Warszawy jak mi syf wyskoczył, żeby mnie nie widział kolega z klasy, w którym się kochałam :p :p Ale to było w gimnazjum, młoda byłam i głupia :D

Gość kot13
a ja uzależniam wygląd od nastroju:-) całkiem odwrotnie;-P

Gość Markerka2000
Ja juz nie taka mloda, a nadal glupia