Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SZUKAM GRAFIKA / WEBMASTERA

Polecane posty

mam problem , stworzyłam szablon allegro corelu i chciałabym bym go zakodowac do html .... problem w tym ze wcale tego jezyka nie znam , programy nie sa dokładne i podają złe kody , moge zapłacic za usługe

nie sile sie na słownictwo tylko staram sie przekazac co mam na mysli Mam obrazek ( szablon) zrobiony w corelu i szukam osoby ktora go potnie i zakoduje zeby działał na allegro http://www.psdhtml.pl/ chodzi mi o taka usługe z tym ze nie tworzyłam w photoshopie a w corelu lecz mysle ze z tym nie bedzie problemu

czy ty wogole mas zo tym pojecie ? bo mam wrazenie ze nie to po co te głupie gadka , szukam profesjonalisty a nie ciecia na kafe

heh godzine ?

dyrektore a ty dyrktore jak masz pojęcie o sraniu to zamknij mordę, tej kretynce chodzi o to że ma kurwa layout i teraz chce go pociąć i żeby stronę w HTML + CSS jej zrobić w oparci szaty graficzne o ten pierdolony obrazek, rozumiesz tumanie?

Gość Rubense
400zł na umowę o dzieło

tak godzinę na załapanie podstaw bo to naprawdę proste, no może dwie godziny, a potem korzysta się z tutorialii w internecie, myślisz że ci co piszą w html to znają te wszystkie znaczniki? każdy korzysta z tutoriali tylko trzeba mieć podstawy o co w tym chodzi wiedzieć