Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka12143

Co zrobic?

Polecane posty

Gość natalka12143

4lata temu poznalam chloapaka.Bylam wtedy mloda i dalam mu kosza.W zeszlym roku to do mnie wrocilo.Nie potrafie sobie z tym poradzic.Czuje,ze bym chciala z nim byc.Niestety sa dwie przeszkody..od 2 lat mam chlopaka..Czasami jestem bardzo szczesliwa,a czasami mam ochote go zostawic.Czuje,ze jestem z nim dlatego,ze sie przywiazalam. Druga przeszkoda jest fakt,ze chlopak z ktorym bym chciala byc wie o tym,ze kogos mam.Kiedys mu powiedzialam,co czuje...Najpierw dal mi nadzieje,a pozniej mnie olal..Nie wiem jak do niego dotrzec...

najpierw to uporaj sie ze swoim zyciem, zanim nastepnemu chlopakowi namieszasz w zyciu. Duzo wody musi uplynac zanim dorosniesz :-P

Gość natalka12143
Łatwo powiedziec..Nie wszystko jest takie proste na jakie wyglada.Mysle,ze moj obecny zwiazek to nie jest to.Wiele razy rozmawialam z moim chloapkiem na ten temat.Z tamtym chlopakiem znamy sie od 4 lat i oboje chcielismy ze soba byc tylko,ze miedzy nami stanela moja przyjaciolka,ktorej on sie podobal.Wycofalam sie,a teraz zaluje.

czesc ja mam podobnie jak Ty :( rok temu Go poznalam On chcial, ja nie bo bylam w niby zwiazku, jak chcielismy to bylismy razem jak nie to nie, taki o to zwiazek teraz, rok pozniej, tamtem zwiazek to przeszlosc a ja zaczelam myslec o Nim tylko ze On ma od pol roku dziewczyne.... i sie komplikuje sprawa, bo mi serce mocniej bije a On nie mysli juz o mnie w ogole w czarnej dupie ejstesmy :P

Gość natalka12143
Mnie juz to wszystko przerasta.Mysle,ze cos w tym jest skoro wraca sie do przeszlosci.U mnie to nie jest zwykle zauroczenie.

co bylo , a co nie jest -nie pisze sie w rejestr (cos tak bylo). Nie zaluj tego co bylo, skup sie raczej na rozwiazaniu swoich problemow w zwiazku, albo go ulepsz albo rozwiaz. Dopiero pozniej zacznij ewentualnie myslec o innym. Po co chcesz lapac kilka srok za ogon. To mialam na mysli, mowia o doroslosci.

masz racje, cos w tym jest piszesz tez ze najpierw dal Ci nadzieje a pozniej olal, i chcesz dalej sie starac? ten moj mnie nie olal, po prostu ja go olalam, on latal za mna jak glupi, a teraz role sie odwrocily, niedawno z nim rozmawialam i nie wiem czemu ale ciagle mi powtarzal ze jest szczesliwy i zakochany tak jakby sie staral mi cos udowodnic

Gość natalka12143
Nie chce zranic mojego obecnego chlopaka.Ulepszac juz probowalam.Kiedys juz nie bylismy razem.Twedy wlasnie powiedzialam temu koledze,co czuje.Pozniej wrocilismy do siebie..Myslalam,ze sie ulozy,ale to uczucie wraca:(

Gość natalka12143
Mam tak samo.Oni chyba chca sie odegrac.Mysle,ze warto walczyc.Pozniej moge zalowac,ze moglam cos zrobic,a tego nie zrobilam.On twierdzi,ze to co bylo,to bylo.Wlasciwie to u mnie minelo sporo czasu,bo to bylo 4 lata temu,ale wiem,ze byl we mnie zakochany.Starsznie za mna latal.Myslisz,ze to moglo mu minac od tak?

a dlaczego jestes ze swoim obecnym chlopakiem? skoro go kochasz to przestan myslec o tamtym wiem ze trudne, ale albo w ta albo w ta najpierw wlasnie uporzadkuj sobie ten zwiazek, skoro jestes szczesliwa to nie szukaj bokow jak jestes nieszczesliwa to zostaw go i dzialaj a druga sprawa napisalas ze nie chcesz go ranic, a sama sie meczyc pamietaj ze w zyciu warto myslec troszke egoistycznie, to Ty jestes w swoim zyciu najwazniejsza!

Gość natalka12143
Tzn on mnie teraz olewa.Wczesniej ja go olałam.

Gość natalka12143
Tzn nie chce go zdradzic.Tylko,ze gdybym wiedziala,ze tamten chlopak mnie chce,to wtedy by bylo prosciej.Wiem,ze to akurat egoistyczne,ale boje sie,ze kiedy zostawie obecnego chlopaka to i tak to nic nie da.

Gość natalka12143
Czasami jestem szczesliwa,ale bardzo czesto wraca do mnie to uczucie do tego drugiego chlopaka i wtedy czar pryska.jestem bezradna.

no ale czego chcesz dziewczyno jak meczy Cie obecny zwiazek to albo go zmieniasz, albo konczysz wspolprace tracisz tylko czas na takie jeczenie, ja mam to samo ale jakos staram sie nie myslec i nie plakac no dobra nie chce to nie, jego strata :D

Gość natalka12143
Pewnie masz racje.Mysle,ze to czas pokaze jak bedzie.

Gość natalka12143
Dokładnie,ale wiesz gdy sie nie ma z kims kontaktu to ok,ale jezeli sie utrzymuje,to jest gorzej..

no jest gorzej ale no co masz zrobic zadreczac sie nie ma sensu co bedzie to ma byc ja wczesniej bylam w tym niby zwiazku i skonczylo sie bo jestesmy teraz mase km od siebie ale i tak mam nadzieje ze mu sie odwidzi i bedzie chcial ze mna stworzyc normalny zdrowy zwiazek ale jesli nie to nie, ja zyje normalnie, nie patrze na to co bylo a skad wiem czy jutro ktos mi w oko nie wpadnie? a powiedz mi jeszcze, co Ci w Twoim obecnym zwiazku nie pasuje.

Gość natalka12143
Czuje,ze to nie jest to.Czesto jak rozmawiam z moim chloapkiem,to mowie mu,ze pewnie on bedzie mial nie jedna dziewczyne,a ja chlopaka.A gdybym byla w 100% szczesliwa,to bym nigdy tak nie powiedziala. Nigdy mu tego nie powiedzialam,ale w glebi duszy porownuje go do tamtego chlopaka.Troche nie pasuje mi tez,to,ze jestesmy w rownym wieku.

Gość natalka12143
No wlasnie tu jest problem.Sama nie wiem;/A Ty byś chciała wrocic do tamtego zwiazku?

tak, tylko my oficjalnie nie bylismy razem wszystko robilismy jak para, mieszkalismy razem, ale na glos on tego nie powiedzial ze jestesmy razem, mi chyba bardziej zalezalo, ja bylam zakochana aon chyba tylko mna zauroczony jakby mu sie odwidzialo i cos do mnie poczul to bym chciala z nim byc, bo takiego faceta chce na cale zycie, bylo mi z nim dobrze po prostu, w kazdej sferze zycia znam sie z nim ponad 2 lata, i jakos rok temu pojawil sie wlasnie ten drugi o ktorym wczesniej pisalam ktory teraz ma dziewczyne troszke za mna polatal ale ja nie chcialm bo przeciez mialam niby zwiazek z tamtym pierwszym troche skomplikowane a teraz ani tego pierwszego ani tego drugiego :P ale mowie ze nie wiem co jutro przyniesie, brzydka nie ejstem nie mam 50lat i nie ejstem zdesperowana :)

Gość KOZAKOWOMALE
kuresski charakter nic nie zrobisz,niedosyc ze glupia to jescze wariatka,:-P SZUKA W DOOPIE MIODU LASKA OBUDZ SIE ; bo sie obudzisz z reka w nocniku

Gość natalka12143
Dokaldnie masz racje.Jak nie ten to inny;) Jak ktos nie byl w takiej sytuacji to nie wie jak to jest,wiec zal mi ludzi ktorzy sie udzielaja nie majac o czyms pojecia.DO krytykowania to kazdy jest pierwszy,a zeby pomoc...

tak jasne kazda kobieta to kurwa, bo ma watpliwosci a kazdy facet to belmondo ja nie zwracam na to uwagi, jak ktos dorwal sie do kompa bo rodzice nie patrza to nie moj problem :) a wracajac do tematu to i tak narazie nie masz szans zeby byc z tamtym ale czy tylko dlatego bedziesz z obecnym?

Gość natalka12143
Powiedz mi czy mozesz dac mi namiary na siebie zeby mozna bylo sobie spokojnie pogadac?Jak nie to ok..