Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrzenkiwczorajszejblask

Wysłać znowu CV

Polecane posty

Byłam wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej w pewnej firmie przeszłam do drugiego etapu i kaza czekac tydzien na odp. Zastanawiam sie czy wyslac znowu zeby widzieli jak bardzo mi zalezy?

ale wydaje mi sie ze zle wyszlam na drugim

Gość Rubense
wyślij od razu 4 sztuki. Większe szanse będziesz miała, bo podejrzewam że ty myślisz, ze oni tam losowanie robią.

ale moze zobacza jak bardzo jestem zdeterminowana i jak mi zalezy

Gość ewelka_ewelka
albo bardzo natrętna i Cie nie wezmą!

Gość Rubense
podejrzewam że tylko ich upewnisz, że jesteś głupia. I tyle będzie z pracy

ale sluchaj, moja droga skoro ludzie wysylaja CV to znaczy ze szukaja pracy i im tak samo zalezy jak Tobie ktos kto nie szuka pracy nie wysyla CV, pamietaj ze tam masz prawie wszystkie swoje dane personalne. Ja tez szukam pracy ale nie wysylam znowu jesli przeszlam do drugiego etapu czasem moze sie tak zdarzyc ze wysles drugi raz korzystajac z innego portalu do szukania pracy, wtedy nie ma sprawy, ale nie keidy przeszlas do nastepnego etapu.

Gość ewelka_ewelka
a g n i e s z k a _ - jezeli mowa o poszukiwaniu pracy polecam zaglądanie nie tylko na serwisy typu: praca.pl, infopraca.pl, pracuj.pl bo tam sa zazwyczaj marne oferty. Ja jak szukałam pracy szukałam po znanych mi firmach, wchodziłąm na ich strony! tam zawsze jest zakładka "kariera" i sa tam lepsze oferty pracy niż na serwisach. Nawet mój obecny pracodawca nie ogłasza się na serwisach tylko na własnej stronie.

Gość oooooooooooki%
Bez sensu z tym kolejnym wysyłaniem podania. Totalny bezsens. Stwierdzą że coś z Tobą "nie halo" jak znowu im wyślesz. I nie piszę tego złośliwie!

ewelka, ja korzystam z infopraca, prauj.pl gazetapraca.pl i mialam kilka telefonow i kilka rozmow wiec tak zle to az nie jest :) ja nie znam tych wszystkich firm, mieszkam w poznaniu od miesiaca, i jeszcze sie nie orientuje :)

Gość ewelka_ewelka
Jak szukałąm pracy nawet idąc chodnikeim iw idziałam jakis biurowiec z nazwa firmy od razu szukałam ich na necie i wysyłałąm CV. Jest to męczące, ale nikt nie mówi że znalezienie pracy jest łatwe :) dla mnie był to baaaardzo cięzki okres :(

Gość aga masz za ciemny
kiolor wlosow ,zmien sobie na jakas czekolade........ ten ci nie pasuje.

Gość wcraj bylam na rozmowie
hej wczoraj bylam umowiona na rozmowe o prace na godz, 13-sta. szukali ludzi do nowo otwieranego supermaketu ,konkretniu polo market. jestm wiec o 13 stej, wychodzi kierownik sklepu i prosi jakas kobiete ktora czeka ze mna. mowi mi prosze pryjsc za 20 min. mowie - w porzadku, przyszlam po 20 min, a on wychodzi0 13.30 i wola jakas babke , po chwili ta babka wychodzi z jakas kartka, on potem wychodzi i mowi ;; a pani czeka.'' wyobrazcie sobie czekama lacznie 45 min!!! w koncu sie wk.i poszlam stamtad. co za gownaini ludzie, juz na samym poczatku amja cie za smiecia . pomyslalam ze skoro an samym poczatku tak traktuje ludzi to potem tez pewnie nie lepiej.