Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Co panie myślą o mężczyźnie, który jest wrogiem aborcji?

Polecane posty

Drogie panie, zwracam się z prośbą taką. Co sądzicie o mężczyźnie, który jest wrogiem aborcji nieuzasadnionej (na życzenie, oczywiście facet rozumiejący wyjątkowe sytuacje) a do tego będący ateistą? Tak mnie to zastanawiło, bo większość panów to przeciwnicy aborcji, a większość pań to zwolenniczki.

Większość Pań to zwoleniczki? Osobiście nie znam ani jednej, więc nie wiem w jakim środowisku się obracasz. Znam natomiast także dużo mężczyzn będących przeciwnikami. Cenie to w ludziach.

Gość a czemu to cie zdziwiło?
wsrod męzczyzn, tak jak wsrod kobiet sa i przeciwnicy aborcji , i tacy, co ja dopuszczają.

Piszę to tak z puntu widzenia mojego środowiska. Niech będzie, nie było tego stwierdzenia o charakterze męskiego szowinizmu.

Gość kot13
o ile nie jest hipokrytą który uważa, że prostytutka którą wydymał po cichu zrobi aborcję a on nie będzie nic o tym wiedział możnaby przypuszczac, że to święty wśród męskiego rodu .

Gość kot13
no i co Stalingrad- nie pociągniesz tematu?jakże mi przykro;-)

Gość kot13
ale iść do niej się chciało prawda? a teraz o aborcji śmiesz prawić?

A sądzę, że prostytutka tak się zabezpiecza, że nie wpada (poza tymi które szukają bogatego męża). Poza tym klientom nie mówi o swojej ciąży (prawdopodobnie z tego powodu, że nie wie kto jest ojcem).

Poszedłem do niej ... ale na szczęście do niczego nie doszło. Chyba, że od pocałunku zachodzi się w ciąże.

Gość jejejejeje
normalny facet niemowle w ramionach mężczyzny - jeden z piękniejszych obrazków

Gość kot13
taki jak seks i ewentualna ciąża.

kot13 - Jak człowiek jest poważny, to musi mieć ogromnego pecha, żeby wpaść. Niechciana ciąża to efekt zaniedbań i lenistwa, ewentualnie alkoholu i mitów ludowych.

Gość kot13
taaa. a wiesz, dzieci w kapuście się znajduje albo je bocian przynosi. Nie będe gadać bo i ni ma do kogo. miłego dnia mimo wszystko.

Gość kot13
to nie chodzi o seks po ślubie a o odpowiedzialnośc za wypowiadane słowa. I za popełniane czyny.WSZYSTKIE.

Gość kot13
A ja jeszcze raz powtórzę- seks może skonczyć się ciąza- jeśli zagorzały przeciwnik aborcji wybiera się do postytutki więcej pytan nie mam. Bujać to my , ale nie nas Stalingradzie. Najpierw poznaj sam siebie a potem wypowiadaj się w trudnych tematach.

Gość gdyby mężczyźni rodzili dzieci
aborcja byłaby sakramentem

Gość KOZAKOWOMALE
oo strach sie badz ten pan bedzie mial, z 10 dzieci i po boku z 5, ciekawe czy zawsze uda mu sie z wyskokiem, az tak bardzo liczy ci sie jego zdanie ,olej jego idei

Gość kot13
są jeszcze nienarodzone dzieci- ich ktoś też powinien bronić. Ale nie wydaje mi się , by miały być to osoby takie jak Stalingrad- no, chyba że dorośnie. Mieć gębę pełną frazesów to żadna sztuka.

Dla mnie nie płacenie alimentów to jest grzech. Aborcja również. Jeśli jednak kiedyś aborcja będzie legalna i zależna od decyzji kobiety, jeśli wprowadzamy zasadę "mój brzuch-moja sprawa" to należy dla równowagi wprowadzić "jej brzuch - jej sprawa". Innymi słowy jak facet nie ma prawa decydować o ciąży, to panna nie ma prawa wymagać alimentów jak łaskawie zdecyduje się urodzić dziecko. Czyli sprawa alimentów będzie zależna od uznania dziecka przez faceta, tyle. A aborcja będzie zależna od woli kobiety. W końcu musi być sprawiedliwość.

Gość kot13
stalingrad- dopiero co do chilery pisałeś , że jestes ateistą! teraz z grzechem mi tu będziesz wyjeżdzał?

Legalizacja morderstwa? Napiszę to tak. Większość Polaków przed wojną uważała, że Żydzi są problemem dla kraju. Pewien pan, Hitler, uznał, że Żydzi są problemem dla świata i należy ich unicestwić. Czy to było odpowiednie rozwiązanie problemu? Moim zdaniem łączy się to z aborcją.