Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek ----21

moja dziewczyna to PLOTKARA

Polecane posty

Gość jacek ----21

znam się z moją dziewczyną już 2 roku, razem zaczęliśmy studia, bardzo mi się podoba i dużo dla mnie znaczy ale ma jedną wadę, jest ogromną plotkarą. w momencie kiedy z kimś o czyś rozmawiam ona przychodzi " co się dzieje? powiedz ? no powiedz proszę?" za kolejną plotkę jest w stanie klęczeć na kolanach aby jej powiedzieć. najgorsze jest to że każdą wiadomość wyolbrzymia i koloryzuje. znajomi sie pokłócili = znajomi zerwali, nie mogłem przyjechać na imieniny jej ojca= moja babcia zmarła, koleżankę boli brzuch = puszcza się i jest w ciąży, koleżanka miała lepszą średnią = moja dziewczyna widziała jak daje w łapę wykładowcom

Gość mi urosła w poprzek
Nie narzekaj, inni mają blachary, tipsiary, lodziary i żyją :D

Gość maria32
nie będziesz się nudzić

Gość jacek ----21
no akurat żeby była lodziarą to bym chciał.. bo plotkara do niczego sie nie przydaje :P

Gość jacek----21
wyżej komentarz to podszyw.

Gość pytam nie wiem
durna dzida nic nie poradzisz tego się nie wyleczy

Gość jacek ----21
Naprawdę nic nie da się zrobić? Kocham ją, bo jest ładna i szczupła, ma ogromne cycki, ale denerwuje mnie jej charakter :( Ona o każdej innej dziewczynie opowiada, że się puszcza, zawsze kłamie, żeby dostać pracę (sprząta w miejskim szalecie za 6zł na godzinę - do innej pracy się nie nadaje, bo jest troszkę mało onteligentna i ma wykszałcenie niepełne podstawowe) powiedziała, że główna klozet-babcia po godzinach pracy wpuszcza do toalety Towarzystwo Miłośników Scatu :o