Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuś.

podoba wam sie joanna osyda ,,majka'' ??

Polecane posty

Gość tuś.

podoba wam sie ta dziewczyna? mi sie wydaje takas slodka :P chudziutka jest i ma mila twarz :)

Gość tuś.
a ja chcialabym miec jej urode :)

Gość tylkokobietato
niektorzy od ciazy uciekaja do filmu

Gość mi srednio sie podoba
momentami wydaje sie byc ladna a monentami nie koniecznie, napewno nie podoba mi sie ta jej grzyweczka, i wydaje sie taka ze wszystko ma dluuugie, ale nie jest zla

Gość selna gomina
a dla mnie jest przepaskudna, wygląda na twarzy jak szczur, jest chuda jak patyk, zero kobiecości i jeszcze te wiecznie wytrzeszczone, zdziwione oczy - niedobrze się robi. wolę aktorki w stylu małgorzaty sochy - ona jest bardzo ładna i do tego nie straszy kośćmi, ma wszystko na swoim miejscu

hahaah nie zartujcie. chudzina jak patyk z grzywką grubszą od niej, z wielkim nosem, z wytrzeszczem oczu. i kolor oczu okropny. i te jej gesty jakies takie dziwaczne. a charakter- w serialu jest glupia grzeczniutka ulozona dziewczynka kochajaca dzieci :D wniosek- NIE PODOBA MI SIE POD ZADNYM WZGLEDEM

Gość mi srednio sie podoba
o ja malgorzaty sochy nie nawidze, ona jest dla mnie przepaskudna

Gość obie brzydkie
socha i majka-dajka ohydne ladna to jest eva longoria, ale te 2 przecietniaki

Gość a mnie sie podobaja
jej oczy, czemu mowicie ze wytrzeszcz? ma bardzo ladne duze oczy, reszta nie za ladna :P ale oczka sliczne

bo to prawda ma wytrzeszcz i to okropny. wlepia a kazde mielce te brazowe gały.. ble socha jest ladna. naturalna itd i figure przynajmniej ma ladna. wlosly sliczne

ja nie pojmuje jak mogla wygrac casting na glowna role w serialu - akurat go nie ogladam, wystarcza mi ciagle jego reklamy;). ona ma okropna twarz - niby troche w niej dziecka, chyba bardziej chlopczyka, nie jest wcale kobieca - ani twarz ani cialo. a jej twarz jest bardzo nieproporcjonalna - moze zmiana fryzury by pomogla ale jakos nie umiem sobie wyobrazic w jakies jej by bylo dobrze. no i do tego jej miny. kiedys ogladalam z nia jakis wywiad - wydawala mi sie malo rozgarnieta i wkurzaly mnie jej miny i ogolny wyglad. nie oceniam jej inteligencji bo po wywiadzie duzo nie widac ale nie mam ochoty jej blizej poznawac ani ogladac w innych rolach

ale ogolnie wg mnie wszystkie baby ktore maja brazowe oczy sa brzydkie. np longoria bylaby ladna gdyby tylko nie te galy brazowe..;/

Gość selna gomina
dla mnie majka wygląda jak anorektyczka, na pewno tak nie jest ale nie cierpię takiego wyglądu bo sama jestem dosc chuda

wydaje mi sie ze nie wezma jej do innych rol :D hehe chyba ze majka 2 :D:D:D ciag dalszy kolejne zaplodnienie hahahahah

moze ona ma nadczynnosc tarczycy - to by tlumaczylo jej chudosc, wytrzeszcz (bo moim zdaniem ma) i dziwne proporcje

Gość ja tez mam jak wy
to nazywacie ,,wytrzeszcz'' i wszyscy wkolo sie nim zachwycaja :D faceci zawsze mowia jakie mam piekne duze oczy, laski ze zazdroszcza i jest git tylko ze mam niebieskie nie brazowe

Gość a jej nie trawię
jest paskudna z urody i paskudna z niej aktorka, pomijam już fakt że wyglądała jak taki biedny kij dzieciak w ciąży, jest to największa klapa TVN

to moze niebieski wytrzeszcz wyglada lepiej, nie wiem nie widzialam... ale majka przy swoej chidosci z tym wytrzeszczem to masakra

Gość ja tez mam jak wy
tez jestem szczupla no ale nie az tak jak ona :P faktycznie wyglada jak anorektyczka, robilam sobie badania na ta tarczyce i wszystko w porzadku :) mi tam niie przeszkadzaja i te majkowe oczy tez sa ok

porownanie jej do penelope ??!?? malo z kanapy nie spadlam. ale sie nad nia nameczyla makijazystka

Gość 2e33qwrew4rw4
Nie. A moja koleżanka raz powiedziała że jej się bardzo majka podoba. nie wiem co jej się w Majce podobało. Moim zdaniem jestz a chuda jak na tak drobną osobę. Niektórzy jak są chudzi nie wyglądają tak źle, niektóre modelki są łądne ale majce w tym nie do twarzy. Wygląda w ogóle jak szczurek z tą wychudzoną twarzą. Ma dziwną urodą która mi w ogóle nie pasuje. A porównanie do penelope to coś strasznego. Penelope to jedna z mocih ulubionych aktorek. Jak można do niej przyrównywac Majkę?

anoreksja i tyle,zero kobiecości. Nawet by mi nie stanął na jej widok.

Gość gdshfdhfdhfdjgjg
taka glupia szara mysza

Gość bukkake maniaczka
na filmwebie jest podane, ze ona ma 168cm wzrostu podczas gdy ona sama twierdzi ze ma 175cm wzrostu. dzis przypadkowo przerzucajac kanaly uslyszalam ze zostala nazwana "chucherkiem". skoro przecietna srednia polska dziewczyna (a Polacy jako narod slowiański sa jednymi z najwyższych na świecie) ma 167cm wzrostu, to laska majaca 175cm to nie takie chucherko a wrecz duza baba. moj chlopak ma 175cm i wcale nie jest taki znow malutki jak na faceta. takze coś nie halo. Wydaje mi sie ze filmweb ma poprawne dane, ale w takim razie dlaczego wszędzie jest podane, ze Osyda ma 174-175cm? A co do urody - fajna, seksowna, troszke żydowska, troszke włoska i troszke słowiańska. facetom sie podoba ;)