Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona anna

czy to oznacza ze cos jest nie tak???

Polecane posty

Gość zaniepokojona anna

Jestem w 9 tyg. ciazy. Od samego poczatku czuje sie fatalnie. Popoludniowe wymioty, nudnosci, ciagle bole glowy, plecow, jajnikow. Ogolnie wszystko co mozliwe mnie boli. Zastanawiam sie czy to normalne. Mam juz jedno dziecko i tamta ciaza przebiegala wspaniale-zadnych dolegliwosci. Czytalam troche na necie ale nic konkretnego nie moglam znalezc. Czy mozecie mi poweidziec jak u was bylo, czy tez tak cierpialyscie? Boje sie ze to oznacza cos zlego... :( Bardzo dziekuje za odpowiedzi

Gość to pewnie dziewczynka
ale możesz jeszcze usunąć :D

Gość gegergerg
Ja też się czułam dobrze w ciąży, jak ty w pierwszej. Ale coś kiedyś czytałam że lepszym znakiem jest złe samopoczucie bo oznacza przygotowywanie się organizmu do noszenia dziecka, pod względem hormonalnym.

witaj. ja jestem w 19tyg wymioty miewlam bardzo rzadko, ale teraz boli mnie glowa i caly czas kregoslup, wydaje mi sie ze to normalne, chociaz jak bede u gin to wypytam dokladnie.

Gość mama z irlandii
MOJA CIĄŻA NA POCZĄTKU BYŁA UCIĄŻLIWA WYMIOTY, MDŁOŚCI BÓLE JAJNIKA PRAWEGO I PODBRZUSZA I TAK TO WSZYSTKO DO KOŃCA 5 MIESIĄCA TO BYŁA MOJA 1 CIĄŻA DONOSZONA NIE WIADOMO JAK BĘDZIE JAK ZDECYDUJEMY SIĘ NA KOLEJNĄ JAK JA PRZEJDĘ ALE KAŻDA CIĄŻA JEST INNA I TO ŻE W 1 CIĄŻY BYŁO SUPER TO NIE OZNACZA ŻE PRZY KOLEJNEJ BĘDZIE TAK SAMO

Gość Pierwsza ciaza
Moglam gory przenosic,druga straszna,mdlosci,zaslabniecia itd..Oba dzieciaczki zdrowe :) nie martw sie kazda ciaza jest inna :)