Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PREZENCIKKK

PREZENT POD CHOINKĘ DLA 16 MIESIĘCZNEJ DZIEWCZYNKI?

Polecane posty

Gość mama z irlandii
CIĘŻKO JEST KUPIĆ DZIECKU CO COKOLWIEK W TYM WIEKU MÓJ SYNEK JEST W TYM WIEKU I OGÓLNIE NIE BAWI SIĘ ZBYTNIO ZABAWKAMI TYLKO WSZYSTKIM CO NIE JEST ZABAWKA WIEC MYŚLĘ ŻE CO BYŚ NIE KUPIŁA BĘDZIE OK TAKI WIEK ŻE POZNAJE WSZYSTKO ALE MOIM ZDANIEM LEPIEJ KUPIĆ JAKĄ EDUKACYJNĄ ZABAWKĘ TYM BĘDZIE SIĘ BAWIĆ ZDECYDOWANIE JAK BĘDZIE STARSZA A MOŻE LEPIEJ COŚ TAKIEGO LUB COŚ PODOBNEGO http://www.zabawki-sklep.com/gasienica-gawedziarka-fisher-price-zabawka-n1197-p-603.html

Gość DOBRA SPACERÓWKA
my mamy tą gawędziarkę rewelka!

mojej corce w tym wieku pasowala hulajnoga ( taka mala plastikowa), taka zabawka poczta do ktorej wklada sie listy (plastikowe prostokaty plus mniejsze plastikowe kwadraty jako znaczki, nie wiem czy sa w Polsce) domek z materialu , w ktorym mogla sie schowac i bawic mata do rysowania specjalnym dlugopisem na wode (fischer price to ma , na pewno jest w Polsce), nazywa sie to Aquadraw mat and pen- HIT, RYSOWALA NA OKRAGLO, - plusy dla rodzicow, nie brudzi bo to woda i wysycha trampolina puzzle drewniane , np kubus puchatek zlozone z np.5 kawalkow (bardzo edukacyjna zabawka) lub takie puzzle zwierzatka lub kwiatki z drewnianym pipkiem zeby dziecko zlapalo w lapki jak uklada jak dziecko ladnie i pewnie chodzi wozeczek dla lali z lala

Gość kasiunia
Gość mama z irlandii
Karolina 76 chodzi mi o tą matę z długopisami wodnymi nie mogę jakoś znaleźć tego na necie ani w Polsce ani w Irlandii bo mieszkam obecnie w Irlandii nie ma fisher price znalazłam z firmy tomy coś takiego http://www.czaszabawy.pl/c/pl/72/3/1/0/long/aquadraw+-+malowanie+woda.html czy twoje dziecko ma którąś z tych mat

Gość prima****
polecam lego duplo -co do stolika interaktywnwgo -nie polecam ,moj maly bawil sie nim tydz,teraz stoi i sie kurzy