Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiełybiedak24

znalazłem pracę za

Polecane posty

Gość nieśmiełybiedak24

1200zł to moja pierwsza praca od roku nie mam pieniędzy więc wzięłem taką jaka była, czy mam szanse na dziewczyne ? mam 24 lata czy któraś by chciała takiego chłopaka ?

Gość Obsydian.
czy ci mózg odjęło? Chyba że te zarobki to tygodniowo.

Gość vasanna
I bardzo dobrze, że pracujesz. Teraz z pozycji pracującego łatwiej znajdziesz następną, lepiej płatną pracę.

Gość szacun
od czegoś trzeba zacząć, to lepiej siedzieć i klepać biede

Gość a co to znaczy wzięłem?
popracuj nad słownictwem, wtedy znajdziesz dziewczyne, która nie bedzie sie wsytydziła z Tobą pokazacf, jakie znaczenia ma pensja, o mamo, beznadziejni Ci małolaci:(

Gość tarot PROMOCJA weekend
przepraszam w poprzednim poście pomyłka tarot PROMOCJA weekend masz problemy dylematy ? zapewniam anonimowość i fachowe porady z kart TAROTA jeśli zazyczysz sobie zdjęcia dla CIEBIE robie specjalnie zdjecie ukladu jaki dla ciebie rozlozylam KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 120 ZL ZAPRASZAM RÓWNIEŻ TYLKO DZIS NA SEANS GG GODZINNY PRZEZ GODZINE JESTEM DO TWOJEJ DYSPOZYCJI ZADAJESZ MI PIYTANIA AŻ PRZEZ 60MINUT JUTRO JEST OSTATNIA NIEDZIELA MIESIĄCA JAK CO MIESIĄC RAZ W MIESIĄCU TYLKO WRÓŻE W OSTATNIĄ NIEDZIELE Z KART CYGAŃSKICH DOKLADNOŚĆ WIĘKSZA NIZ TAROT ZAPISY DZIS DO 20 NA JUTRO ILOŚĆ MIEJSC JUZ OGRANICZONA anna_anielak65@wp.pl< br /> gg 2843252901

Gość nieśmiełybiedak24
najgorsze jest to, że nie dość, że biedny to jeszcze nieśmiały, a to już chyba niedobrze co ? :o

Gość Ginjal
to ty prace brałeś ze wzgledu na to czy dziewczynę możesz mieć? powiem Ci że nie, nie możesz choćbyć 100 tys na miesiąc zarabiał, bo nie masz nic innego do zaoferowania niż kasa a kobietom naprawdę nie o to chodzi (ale o to też)