Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirzannnnneczka

praca w fm opłaca się??ktoś wie?

Polecane posty

Gość kirzannnnneczka

koleżanka mi zaproponowała, mówi że warto, że sporo zarabia rozprowadzając perfumy, środki czystości. czy ktoś miał z tym do czynienia?

Gość i sru ifru
Mojej kolezanki brat w tym był trochę się musiał"naprodukować"zeby cos ztego mieć Ale atutem jest to ze są to dobre kosmetyki,z kim nie rozmawiałam to zadowolony.Ta kolezanka zawsze na prezenty brała od brata rózne rzeczy.Warto spróbować bo mniej znane i nie kiepskie czy oklepane jak avon

Gość kirzannnnneczka
ona mówiła ze na jednym produkcie zarabia ok 40 % czyli jak coś by kosztowało 10 zł to zarobi 4. to jest mozliwe?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
słyszałam że 30 %

Gość tak warto :))
Witam. Ja współpracuje z firma Fm Group od kilku miesięcy. Kupuje produkty głównie dla siebie bo sprzedawać nie lubie. Najważniejsze w tym jest , żeby budować strukture, czyli szukać osób ktore chca zarobic dobre pieniadze, ludzi ktorzy bedą robić to samo co my. Ja akurat buduje grupe konsumentów czyli ludzi ktorzy polubili ten produkt i chca go kupowac dla siebie. Oczywiscie nic nie stoi na przeszkodze zeby tez sprzedawac produkty, jesli tylko znajda sie chetne osoby. Najlepsze w tym jest to ze za to ze budujemy grupe i ci ludzie z tej grupy kupuja produkty, my dostajemy od firmy prowizje od kupionych przez tych ludzi produktow i premie gdy wejdziemy na kolejny poziom. Podsumowujac : Praca prosta , łatwa i naprawde mozna zarobic duze pieniadze Jak macie pytania to slucham

Gość upik prosze bo to ciekawe

Gość Skowron
Wiecie co ? Jak ktoś ze Skierniewic, Żyrardowa czy Rawy Mazowieckiej czyta ten post to niech da mi znać na maila, ja wam wytłumaczę czy to się opłaca, na czym to polega i jak zarobić tutaj duże pieniądze. Ja jeszcze nie mam ukończonych 18lat a już zrobiłem ponad 2,5tyś w niecałe 2 miesiące, to jak na mój okres wiekowy bardzo duży zarobek.

Gość magda137
ja mam pytanie. za tydzien ide na prezentacje dotyczaca wlasnie tej pracy, co powinnam wiedziec? kolezanka mi juz troche tlumaczyla, ale nie zrozumialam dokladnie wszystkiego. jak sie zarabia te pieniadze i jak sie je 'odbiera' ? i o co dokladnie chodzi z tymi punktami?

Gość człowiek fm
Patrz... jeśli trafisz na grupę Krzysztofa Paucha to tylko pogratulować. Omijaj takich nazwisk jak Bednarek lub Szerszeń, robią ludziom wode z mózgu i niszczą biznes. o co chodzi z punktami ? za każdy sprzedany produkt FM dostajesz punkty, za odpowiednią ilość punktów otrzymujesz poziom procentowy: 3% - 300p - od 9zł na konto FMu (możesz tych pieniędzy użyć jako rabat przy zakupie lub wpłacić na konto) 6% - 1200p - ok. 60zł na konto FMu 9% - 3600p - ok.150 zł na konto FMu jak zdobywać punkty?? za każdy produkt, tak jak już wcześniej napisałem, jest przypisana dana liczba punktów, np. Perfumy luksusowe męskie 199 - 30,01p za 10 sprzedanych flakonów lux dostajesz 300,1p na konto FMu i próg 3% Jeśli uda Ci się zrobić 21% (30tyś p) i utrzymać to przez min 3 mieś to firma daje Ci możliwość nabycia nowego mercedesa klasy A za którego opłacasz tam 15% całej wartości przez 4lata

Gość magda137
aha, rozumiem i dziekuje. a jak najlepiej rozkręcić ten "biznes"?

Gość człowiek fm
jak najszybciej rozkręcić biznes ?? ja znam 3 metody i używam ich razem 1. Oszczędzanie (kupuje dla siebie produkty, kiedy je poznaje to wiem co moge już polecać i pzekonuje się także o ich jakości) 2. Polecanie (polecanie produktów FM znajomym, rodzinie. Z polecania masz prowizje na każdym produkcie 30%) 3. Budowa sieci (Jeśli chcesz zajść daleko i zbudować prawdziwy biznes to buduj sieć, dodawaj nowe osoby do firmy, rób prezentacje. Trzeba pracować na pełnych obrotach aby zobaczyć efekt i zarabiać na tym.) Znam osobę która skupiła się jedynie na 3. i w 2mies miała 21% a za kolejne 2mieś była już perłą a w ciągu 3lat od początku biznesu stała się diamentem i zarabia teraz ok. 200tyś zł miesięcznie. Poznałem takową osobę na meetingu FM.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic nie zarobisz w dodatku przepłacasz na produktach które wcale nie sa lepsze od tych z marketu i to tych najdrozszych,wiesz to jest na tej zasadzie ze wydasz w FM na chemie 100 zł i niby po miesiacu powiedzmy zarobisz 20zł a gdybys kupiła te produkty w zwykłym sklepie to wydasz 80 zł ;) Ty w ogóle nie zarabiasz tylko po miesiacu oddaja ci to co bys miała cały czas w portfelu gdybys kupiła produtkty w markecie.Jedyne co robisz to nabijasz kase na koncie państwa Trawińskich i tych co sa wysoko w drzewku ;) a utrzymac strukture na poziomie zeby choc kilaste zł zarobic to cud,nie daj sie nabrac,z reszta sama sie przekonasz jak to jest jak wejdziesz do FM

ten człowiek od FM wicska ci kity , uwierz mi ze tych luksusowych perfum prawie nikt nie kupuje bo sa za drogie, najlepiej sprzedaje sie kolekcja klasyczna,zarabiasz na 1 perfumie 10 zł, az tym mercedesem to kit;) takie cos udaje sie nielicznym, jedenu na kilka-kilkanascie tysiecy ludzi, pomysl czy Trawinscy sa na tyle głupi zeby dawac mercedesy kazdemu ;)

ja tez jestem w FM od roku i jedyne co sie sprzedaje to własnie perfumy kolekcja klasyczna,ludzie nie chca kupowac chemii która jest o kilka złotych drozsza od najdrozszej w sklepie, niektóre produkty sa beznadziejne śmierdzą, nawet ludzie bogaci nie chca tego kupowac bo kto dzis bez sensu przepłaca??? przekonasz sie sama jak w to wejdziesz,a na szkolenia zawsze przychodzi kilka osób bogatych dzieki FM,tylko oni zaczynali dawno temu kiedy MLM nie był tak popularny, teraz nikt nie daje sie na to nabierac

Gość magda137
ta kolekcja klasyczna tez jest w tych wszystkich katalogach ? masz racje przekonam się sama ;) warto chociaż spróbować

Gość człowiek fm
ey polanaaaaaa... wiesz co ty wgl gadasz ? akurat perfumy luksusowe się sprzedają bardzo dobrze, może nie mam cały czas zamówień na nie, ale ludzie jednak to kupują. a powiedz mi polanaaaaaa.... jakie perfumy z ładnym zapachem kupisz które trzymają większość dnia ? adidas za 15zł w rosmanie ? to jeszcze nie doleci do ubrania i już przestaje pachnieć. co do chemii gospodarczej, to co się zamawia u mnie w czołowych ilościach to właśnie chemia gospodarcza. u mnie w domu jest już kilka produktów z chemii gospodarczej i fakt, może są droższe niż te w sklepie, ale usuwają brud, plamy itp dużo lepiej przy użyciu mniejszej ilości. ja mam akurat płyn do mycia naczyń, 750ml a mam go od początku maja i jeszcze trochę zostało a myję dosyć często. także polanaaaaa.... jak się nie znasz, to uprzejmie proszę o nie wypowiadanie się i wciskaniu takich bzdur ludziom. założe się, że nie zapoznałaś/eś się z materiałami firmowymi, a twój lider nie zajmuje się tb w ogóle. stawiałbym że jesteś grupy bednarka bo tylko tam są tacy pesymiści i ludzie którzy psują interes tej firmie. Zmień dystrybutora albo skontaktuj się ze mną to porozmawiamy na ten temat. Pozdrawiam, Człowiek FM ;] PS. mam 6% a jestem w tym 2mieś ;] jak widać biznes da się rozwinąć.

Gość magda137
co do chemii gospodarczej, to tak, słyszałam że naprawdę jest dobra

Gość gość
Pelno osob w tym siedzi tylko ci co na poczatku zaczeli maja z tego korzysci tak to Ty robisz na nich wiec nie ma sensu wiem co mowie bo tez sie w to bawilem

Gość szoster
Właśnie takie jest podejście typowego Polaka: 1. że, to piramida, 2. że, tylko nieliczni zarabiają , 3. że Ci na wyższym poziomie zbierają tzw.mrówki do wykonywania czarnej roboty, 4. że, ten biznes się nie uda - bo poprostu to nie może się udać, a te zarobki z Perfum to ściema i nie można na perfumach zarobić 10 lub 20 tyś zł na miesiąc - bo za dużo rozdają (np. samochpody), itd. A teraz wszyscy Sceptycy odpowiedzcie mi na pytanie: Ad1. Czy w Waszej robocie na etacie wszyscy są równi i Twoje własne zdanie jako Pracownika jest tak samo ważne jak zdanie Twojego Dyrektora?? Czy Ty jako zwykły robotnik (Pracownik) możesz decydować o wszystkim w firmie, która Cię zatrudnia??? Jeśli tak to super i faktycznie w tym przypadku FM ze swoimi poziomami wypada słabo. A może jednak Twój Szef dowodzi Tobą i swoimi podwładnymi . Więc jak jest u Ciebie w firmie?? Ad2. Czy na etacie w firmach, w których obecnie pracujecie Wasz szef jest biedniejszy od Was??? Czy wasz Szef (Prezes, Dyrektor oraz Kierownik) jeździ starym i tanim samochodem??? Ad3. A czy na etacie nie jesteś mrówką, która jest wykorzystywana po to by firma wykonywała swoje zadania w celu generowania zysków? Ad4. Oczywiście że się nie uda jeśli myślisz że jakoś to będzie, zresztą do biznesu z FM potrzeba determinacji i pozytywnego nastawienia do życia i nie wszyscy się do tego biznesu nadają. Ogólnie wiadomym jest że jeśli nie chcesz biznesu z FM to każdy ma wybór i każdy może założyć swój inny biznes. Wiadomo do normalnego biznesu potrzeba kapitału na rozr****np.10 lub 20 tyś zł. Start w FM to tylko kilka stówek na zakup próbek i produktów oraz własne zaangażowanie. Podsumowanie: Każdy ma wybór i własne zdanie na FM. Sceptyków nie należy przekonywać, gdyż rodzi to konflikty na które szkoda czasu i wysiłku. Później zazdrość ich zniszczy. Ludzie zmieniajcie świat na lepsze i pamiętajcie poniższe zdanie: "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden (np.TY), który nie wie, że się nie da, i on to robi." -Albert Einstein

Gość gość
Jeśli chodzi o Fm są 2 opcje, można się zarejestrować za darmo na status odbiorcy nie kupujemy w tedy startera lub możemy kupić starter a jaki czy mini czy ze wszystkimi próbkami to kwestia osobista. http://youtu.be/LlHQDxRZ4Uo Czy się opłaca to zależy ile dla kogo jest mało lub ile jest dużo.