Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera ale sie narobiło

jak on na to zareaguje? faceci, no jak to jest ?

Polecane posty

mamy z moim kolegą w planach seks. on nie wie ze jestem dziewicą .oczywiście zamierzam mu powiedzieć dużo wcześniej, żeby nie było zaskoczenia no i w razie czego żeby się mógł "rozmyslic". głupie, wiem :o sęk w tym że nie mam już nastu lat tylko dwadzieściaparę i moje doświadczenia seksualne ograniczają się do seksu oralnego... no i kwestia... JAK ON NA TO ZAREAGUJE ?

Gość Alisee
mój był wniebowzięty jak sie dowiedział że jestem dziewicą :) a mialam wtedy 23 lata :) wrecz skakał z radości i wydaje mi sie że kazdy facet chce miec dziewice :)

Gość Po co sie martwisz
przeciez dla facetów oral to nr 1. Wiec moze juz nawet do sexu normalnego nie bedziesz musiała przechodzic. Moze to maniak oralnego? To masz na bank plusa.

A przepraszam gdzie miłość oddanie jest takie ważne nie mówiac o prywatności no chyba że chodzisz nago po mieście Nie powiem hedonizm jest dobry ale nie przesadzajmy Reasumując zmień plany znajdź faceta i jemu daj swój "Skarb"

Gość cokolwiekja
przesadzacie z tą wspaniałą utratą dziewictwa. minęły czasy, kiedy kwiat niewinności trzymało się dla męża. seks jest wspaniały i to na tym powinnyśmy się skupiać :)

no okej to nie jest tylko kolega że kolega...co prawda parą oficjalnie nie jesteśmy... ale zmierzamy w tym kierunku :P

O tak ciekawe co później powiesz swojemu dziecku "A wiesz "minęły czasy, kiedy kwiat niewinności trzymało się dla męża." także synu/córeczko przykro mi" Gratulować szacunku do siebie Zawsze myślalem że uczciwość i wierność to najcenniejsze cechy widać nie każdy może/umie

Gość cokolwiekja
czyli rozumiem, że każda dziewczyna tracąca dziewictwo nie ze swoim wieloletnim zaufanym partnerem zachodzi w ciążę. pogratulować wyobraźni.

no i nie zamierzam trzymać dla męża, zn może nie tak : nie zamierzam czekać do ślubu. no ale do sedna... faceci jaka reakcja ?

A tu już co innego "cokolwiekja" głównie mi sięrozchodziło o to że nie moralne jest iść z facetem do łóżka "bo go lubie" także małe nieporozumienie

No wyobraź sobie że Ty masz faceta prawiczka :) Zadowolenie duma szczeście :) że to jemu ufasz i że to On jest tym "pierwszym" być może jedynym :D

Gość cokolwiekja
:) ja po prostu uważam, że to nasze społeczeństwo zrobiło z utraty dziewictwa wielką rzecz, jak się dziewczyna za bardzo na tym skupia - ach, bo nie wypada, bo wszyscy mówią, że to nie w porządku, itd - to na początku ma małe szanse cieszenia się seksem. będzie się czuła jako gorsza od innych dziewczyn, które nie przejmują się tym aż tak bardzo i które potrafią czerpać radość już od pierwszego stosunku. a niepotrzebnie :)

Spirit Crusher, nie szkodzi, trochę niejasno na początku sie wyraziłam. :) cokolwiekja- ja nie mowię że nie wypada ani tym bardziej że to nie w porządku..tak się jakos złozyło w moim zyciu ze przez długi czas byłam singlem ( bo tak chciałam), myslalam ze tak zostanie, nie chciałam sie "puscic" z pierwszym lepszym zeby tylko stracic dziewictwo, az tu mnie jak to sie mowi "trafiło" no i...

Gość cokolwiekja
kochana, u mnie było tak samo :) całe życie sama, a tu nagle mnie trafiło i nie zastanawiałam się ani chwili, faceta znałam 3 tygodnie i stało się, i jeszcze zaowocowało to rocznym bardzo fajnym związkiem, którego dzisiaj absolutnie nie żałuję :) tylko że ja uprawiając z nim seks pierwszy raz w ogóle nie myślałam o tym, że właśnie tracę dziewictwo - tu pioruny i błyskawice - i było cudownie. nie skupiaj się na tym, jeżeli czujesz, że tego chcesz, to zrób to :)

Gość Zorrrro from litzmanstat
ja bym chciał miec dziewice...

Gość już niekoniecznie
:), ach to doświadczenie

Gość Marinaklen@
jestem napewno starszym,być moze-doświadczonym,"chłopem",moim zdaniem ważna jest KOBIETA,CZŁOWIEK.Jeśli powiesz partnerowi by był delikatny,powinno wystarczyć.Myślę-że nie masz wątpliwości,iż darzy Cię-przynajmniej-szacunkiem,jeśli jest inaczej,niech spada na drzewo,jego strata!