Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nitka676

Dobra perfumeria????

Polecane posty

Gość Nitka676

Znacie jakieś dobre perfumerie, w której sprzedawca zna się na rzeczy i potrafi coś doradzić? Ja nie za bardzo się znam na zapachach i liczyłam na pomoc sprzedawczyni, a ona dobrała mi taki zapach, że teraz tylko stoi w na półce i się kurzy, a zapłaciłam majątek... Myślę, że dobierała mi zapachy zamiast po nutach zapachowych, to po nutach pieniężnych :/ Jakieś rady? Jestem z Warszawy.

Gość Oj tak,
na ekspedientki trzeba uważać. Pewnie mają wypłatę od wysokości sprzedaży i dlatego naciągają na to co najdroższe zamiast na to co najlepsze.

Gość Glara0
Może spróbuj znaleźć jakąś dobrą konsultantkę? Te najbardziej fanatyczne chodzą na szkolenia itp, więc w doradzaniu są całkiem niezłe.

Gość Irenka800
Pewnie i są niezłe, ale nie mają z czego doradzać - w takich firmach ze świecą szukać dobrych zapachów, a jak już są całkiem fajne, to są dostępne tylko jako woda toaletowa. Lepiej znajdź jakąś porządną perfumerię i zainwestuj w prawdziwe perfumy.

Gość LenkaKam
Moja mama ostatnio zabrała mnie do perfumerii Missala w Blue City i jestem oczarowana :) Naprawdę profesjonalna obsługa!

Gość Missala????
Missala? Nigdy o tym nie słyszałam... To są te stoiska w marketach gdzie mają pełno buteleczek i niby dobierają Ci zapachy?

Gość LenkaKam
Nie obraź się, ale od razu widać, że nie jesteś zbyt „w temacie - Missala to perfumerie które prowadzi rodzina z daleko sięgającymi korzeniami o tradycjach perfumiarskich. Oferują naprawdę ekskluzywne perfumy i na dokładkę mogą się poszczycić bardzo profesjonalną obsługą.

Gość Pseudonimanonim
podobno perfumiera Quality jest dobra www.perfumeriaquality.pl ale głównie z tego względu, że sprowadzają tam kosmetyki, których nie dostaniesz w żadnym innym sklepie, ale też odpowiednio drogie. Na Nowym Świecie też jest chyba taka perfumeria bardzo snobistyczna no i ceny też mają z kosmosu :P Czytałam o nich kiedyś w Twoim Stylu, choć z drugiej strony artykuł w jakiejś tam gazecie nie świadczy o niczym. Z zapachami musisz sama popróbować, konsultantka zawsze pozostanie osobą, która sprzedaje, jej zależy byś coś kupiła i tyle. Pochodź parę razy, popróbuj różne zapachy na skórze i się dowiesz czy ci pasują. Zresztą jeden zapach na jednym pachnie tak, a na innym może już inaczej. Powodzenia

Gość LenkaKam
Perfumeria Quality to to samo co Missala;) Ciekawa jestem co pisali? Jak zaczęłam szukać w internecie, to znalazłam nawet ich kanał na YouTube;)

Gość Nitka676
A jakie perfumy sobie tam wybrałaś?

Gość piktog
Super jest też loose dla kobiet. Nieziemski zapach :)

Gość falita
Ja zazwyczaj zamawiałam w edp24.pl (http://edp24.pl/)przez internet, często zaczynałam od kilku próbek różnych perfum, a później jak się spodobało to od razu po kilka sztuk ulubionych zapachów. Tak wypatrzyłam moją ukochaną Panterę czy Dark Opale

Gość superwoman

Również zamawiam na http://edp24.pl/. Jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam, wręcz przeciwnie. Często moje ulubione zapachy(Vanilla Hills, Antilope deluxe czy Szara Pantera) są w promocjach