Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ja

Jestem mężatką i zakochałam się w innym

Polecane posty

Gość oooooooooooooooooo
ty sie nie martw o mojego pikusia tylko szybko rób selekcję kutasów wraz z pomiarami reszty męskiego personelu , bo obecny lada moment cię pusci w obieg :)

Gość oooooooooooooooooo
tylko, że żaden normalny pikusiek by nie ruszył takiego czegoś jak ty zagubiona :) :) :)

Gość fortelungo
orgazmu???? A wcześniej świechtałas cos o miłości. Zreszta nieważne... Szczerze to wspóczuję twojemu staremu, ze sobie zycie zjebał z taka kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwą

Gość oooooooooooooooooo
zagubiona ty jesteś jednak porażająco głupią ścierką :) ja pierdolle ja na miejscu twojego męża nawet psa bym na ulicę z tobą nie wypuścił , żeby psu wstydu nie robić :)

Gość oooooooooooooooooo
zagubiona się zgubiła :)

Gość tez zokochana
ja mam podobny problem,jest nim kolega z podstawowki ktory odezwal sie po wielu latach.Mieszkamy od siebie ponad 2000 tys. km.Na razie sa tylko rozmowy,ale ja nie spię po nocach i czekam na kontakt fizyczny z nim.Mam męza ktorego kocham.Nie wiem co robic.On jest teraz moim zyciem chociaz jest tak daleko

Gość hitsezonu
ło matko jakie te baby głupie...

Gość gość
To nie do końca tak, że to jest kooorestwo. Ja też bardzo kochałam mojego męża, jest dobrym,czułym mężem do tej pory, ale - no właśnie RUTYNA!!! Sama bym w to nie uwierzyła, ale mnie zdarzyło się to samo - co śmieszne gardziłam takimi kobietami, a teraz sama nie wiem co zrobić. W moim przypadku jest to mężczyzna na jedną noc - do niczego jeszcze nie doszło. Nie oceniajcie pochopnie, bo jeszcze pół roku temu byłam tego samego zdania co Wy, a teraz wielki smutek i brak czegoś w życiu, dziwna pustka i uczucie, że życie ucieka między palcami, więc proszę Was .......

Gość gość
up

Gość gościu999
Prostytucja to zawod. K***wstwo to charakter.